Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ptali jsme se v peugeotu a řekli nám, že jen ta těsnící guma se sehnat nedá. Leda prý celý okno.

To že tam zatýká by neměl být takový problém v rozích jsou odvodňovací kanálky, podle mě je máš jen ucpaný a proto ti to teče dovnitř do auta. Ty kanálky vedou A sloupkama tak na to zkus mrknout ;)

edit: tu \"gumu\" namaž glycerolem ( v každý průměrný mototechně se dá koupit taková lahvička s olejem a přídavkem glycerolu, tu gumu to trochu přetěsní a když to potřeš důkladně mohlo by to být dobrý )

[upravil dne 17.11.2009 kmotrik]

Odesláno

a mas stresni oknonebo sybr, pokud mas sybr, tak ti neporadim, ale pokud mas normalni stresni okno, tak se neboj ho rozdelat, v autokelly treba koupit tesnici tmel odolny vuci vode, prdnout to tam a poradne dotahnout, ted jsem to delal a je to svaty!

Odesláno

2 kmotrik: ty kanálky má jen šíbr a ten je jen v elektrice. Šíbr má celou takovou vanu a odtoky jsou ve všech 4 rozích. Před týdnem jsem ho měl celej venku. ;)

Odesláno

diky mrknu na ty kanálky.

Původně zaslal: kmotrik

ptali jsme se v peugeotu a řekli nám, že jen ta těsnící guma se sehnat nedá. Leda prý celý okno.

To že tam zatýká by neměl být takový problém v rozích jsou odvodňovací kanálky, podle mě je máš jen ucpaný a proto ti to teče dovnitř do auta. Ty kanálky vedou A sloupkama tak na to zkus mrknout ;)

edit: tu \"gumu\" namaž glycerolem ( v každý průměrný mototechně se dá koupit taková lahvička s olejem a přídavkem glycerolu, tu gumu to trochu přetěsní a když to potřeš důkladně mohlo by to být dobrý )

[upravil dne 17.11.2009 kmotrik]

[upravil dne 17/11/09 Tom306Sedan]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...