Tom306Sedan Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 čau zatíká mi kolem stresniho okna voda nevite co stim? diky Citovat
dolly1010 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Máš manuál, nebo elektriku? Skoro to vypadá na nějaký těsnění, ne? Citovat
Tom306Sedan Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 normalne manuale podle me by chtela vymenit cela ta guma ale kde se da sehnat to neusim. Citovat
dolly1010 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Hoď si do popisu auto včetne VINu Citovat
wooody Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 za 500 ti nechám komplet celý střešní okno...... klidně i dovezu, mám to k tobě cca 15 km teda jestli to sou měrunice u libčevse Citovat
kmotrik Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 ptali jsme se v peugeotu a řekli nám, že jen ta těsnící guma se sehnat nedá. Leda prý celý okno. To že tam zatýká by neměl být takový problém v rozích jsou odvodňovací kanálky, podle mě je máš jen ucpaný a proto ti to teče dovnitř do auta. Ty kanálky vedou A sloupkama tak na to zkus mrknout edit: tu \"gumu\" namaž glycerolem ( v každý průměrný mototechně se dá koupit taková lahvička s olejem a přídavkem glycerolu, tu gumu to trochu přetěsní a když to potřeš důkladně mohlo by to být dobrý ) [upravil dne 17.11.2009 kmotrik] Citovat
oni Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 a mas stresni oknonebo sybr, pokud mas sybr, tak ti neporadim, ale pokud mas normalni stresni okno, tak se neboj ho rozdelat, v autokelly treba koupit tesnici tmel odolny vuci vode, prdnout to tam a poradne dotahnout, ted jsem to delal a je to svaty! Citovat
Dave_k Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 2 kmotrik: ty kanálky má jen šíbr a ten je jen v elektrice. Šíbr má celou takovou vanu a odtoky jsou ve všech 4 rozích. Před týdnem jsem ho měl celej venku. Citovat
Tom306Sedan Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 diky mrknu na ty kanálky. Původně zaslal: kmotrik ptali jsme se v peugeotu a řekli nám, že jen ta těsnící guma se sehnat nedá. Leda prý celý okno. To že tam zatýká by neměl být takový problém v rozích jsou odvodňovací kanálky, podle mě je máš jen ucpaný a proto ti to teče dovnitř do auta. Ty kanálky vedou A sloupkama tak na to zkus mrknout edit: tu \"gumu\" namaž glycerolem ( v každý průměrný mototechně se dá koupit taková lahvička s olejem a přídavkem glycerolu, tu gumu to trochu přetěsní a když to potřeš důkladně mohlo by to být dobrý ) [upravil dne 17.11.2009 kmotrik] [upravil dne 17/11/09 Tom306Sedan] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.