brade Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Jelikož mě dělí pár km od 120tis, budu dělat velký servis. Tohle vlákno zakládám jen pro informaci pro ty, kteří se se svou 407 hodlají svěřit do rukou. Proč Pardubice? Auto tam bylo servisováno už předchozím majitelem, v Trutnově se mi moc neosvědčili a o autě takřka nic nevěděli. Malý servis: Prohlídka zdarma, platíte jen náplně do vozu Velký servis (120tis) - zatím orientačně dle jejich ceny: Výměna filtrů, kapalin - 8tis Rozvody - 8tis (doporučují je vyměnit na 120tis, osobně to nechám na 150tis nebo 180tis) Destičky - 3k + 500 práce Chystám se tam s tím asi za 14 dní až tři týdny, dám pak další informace. Pokud máte někdo zkušenosti s tímto servisem, dejte vědět ostatním sem do vlákna :-) Citovat
piďa Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Zdarec jestli by jsi chtěl nějakou tu kačku ušetřit tak tam mám kamaráda,který už tam pracuje asi 6let a už má doma (v holicích) měknou novou dílničku. Mužu jen doporučit a rozdíl cen?? Nech si udělat v pardubkách rozpočet a já ti pak dám číslo na něj a porovnej. Citovat
piďa Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Pokud máš pravdivé KM tak rozvody se mění až po180tis to je první a nejdéle ve 240tis.KM. Takto to berou podle tabulek. Citovat
Dave_k Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 2piďa: z kama jsi? Někde od Holic? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.