Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemyslím, že je to tak jednoznačné. Z textu jsem pochopil, že mlaďas ve feldě bránil 405 v předjetí a jel bezdůvodně v levém pruhu. Tak se ho Peugeot pokusil vzít z prava a nepovedlo se to (a bůhví, kdo koho vůbec sejmul, ani bych se nedivil, kdyby to mladík ve feldě strhl doprava, aby peugeota zablokoval, takových blbů potkávám víc než dost). Nějak se mi nezdá, že by 22 mladík jel podle předpisů vlevo (když vpravo bylo prokazatelně volno) a 40 letý chlap ho jen tak pro nic za nic podjížděl zprava..... :roll

Odesláno

Z toho vyplývá především jedno: Řidič ohrozil nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu. A to s fatálními důsledky. Felicista naprosto zaručeně nebude takto ohrožovat větší, mohutnější, bitelnější auto. To, že jel v levym pruhu nikoho neopravňuje k předjíždění z prava. Nemluvě o tom, že jestli jel maximální dovolenou rycholostí (o čemž v člínku není zmínka, tak předpokládejme že ano), pak ani nikoho nejen neohrozil, ale ve smyslu záíkona ani neomezil (snad leda někoho, kdo se proušováním zákona nepřiměřenou rychostí ství mimo zákon, o čemž svědčí to, že předjetí zprava a gestikulací nezvládl řízení jednou rukou, kjak se v článku píše). Tomu nepatrně napovídá i věk felicisty. Naopak znám požehnaně nerváků právě v silnějších autech a to naprosto různého věku, čtyřicátníky nevyjímaje. Ale hodnotit tuto situaci nechci, nebyl jsem u toho. Předložil jsem to sem jako fakt, ne jako možnou příčinu dohadování, když o tom nikdo z nás neví víc, než je v článku uvedeno.

[upravil dne 15.11.2009 Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...