Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výfuk na 306-ku

Recommended Posts

Odesláno

prosím scháním sportovní výfuky do nárazníku chtěl bych aby byly v tý pravní a leví straně nárazníku....kdyby ste někdo o něčem věděl nebo o stránce kde se daj sehnat ozvěte se díky

post-0-14109610923202_thumb.jpg

Odesláno

Nechapem ako to myslis, chces aby ti koncovka vyfuku presne pasovala do tych bokov narazniku, alebo aby ti proste odtial \"trcali\" klasicke koncovky.... prva moznost je draha a chce to zakazkovu pracu, druhu moznost ti spravi kazda firma ktora robi vyfuky, proste spravit duplex;)

...a pripajam sa k dollymu:aut

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

sry za :xvul , ale ten nárazník je strašnej

to není můj nárazník ale jenom ilustrační foto

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nechapem ako to myslis, chces aby ti koncovka vyfuku presne pasovala do tych bokov narazniku, alebo aby ti proste odtial \"trcali\" klasicke koncovky.... prva moznost je draha a chce to zakazkovu pracu, druhu moznost ti spravi kazda firma ktora robi vyfuky, proste spravit duplex;)

...a pripajam sa k dollymu:aut

chtěl bych přesně do těch otvoru ty trojúhelíky

Odesláno

No, tak to je asi problem, jedine vyrobit na zakazku sikovnym autoklampiarom koncovky, firmu ti ja neporadim, ale hadam nejaky CZ uzivatel ta nasmeruje;)

Odesláno

shánim taky nějaký výfuk(dnes jsem zjistil že mi za chvily upadne, drží jen na kousku u toho spojence u zad. tlumiče) tak přemejšlim že ten střed.díl koupim origo a do zadu nějakej nerez jenže na mí auto se skoro nic nedělá, chtěl bych sehnat nejlíp s 2 koncovkami. neporadí mi někdo? třeba marty nebo tak někdo kdo umí sehnat něco za dobře. dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...