marXtone Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Cau vsichni , chtel bych se zeptat hlavne majitelu 406ek benzinu, jak u Vas vypada spotreba motoroveho oleje. U me to vypada na 1L na 3000 KM. Zda se me to celkem dost. Mam 406 1.8 16V benzin rok 97. Diky za odpovedi. Mejste se. Byez all. Citovat
kveton Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 ja mam teda TD a spotreba oleje je malinka, po vymene tam mam skoro max a po 10tkm mam lehce pod pulkou rysky. 1l na 3tkm se mi osobne zda trosku moc necoudi ti to jako ty nasi briketaci? Citovat
marXtone Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Ja si myslim ze z vyfuku to poznat neni, a nikde nic netece, nevim. Ma to najeto 90 000, pokud to neni pretoceny. Ale mam z toho spatnej pocit... Citovat
vix Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Mohou to delat treba gufera na ventilech.. Pak pri nich steka olej do valcu, moc to necoudi...a olej nikde nekape. jinak 1 lt/3000 km .. tj asi 0,3 lt/1000 km je v toleranci. (myslim, ze Peugeot dava 1 lt/1000 km, prumer je tak 0,2-0,3/1000 km, i kdyz benzinova 406 by mela zrat vubec nic) 90 tkm u 406 z 97, pokud nebyla kupovana v CR je trochu malo, ale treba je to tak spravne... [Editován dne 12/8/04 vix] Citovat
kveton Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Ta tolerance je nejaka velka, ne? (ne ze bych neveril) Kdyz se olej meni tak po 10 - 15tkm, tak by to sezralo cca 3,3-5l oleje mezi vymenama? To by znamenalo, ze se tam leje tak 10l, ne? Citovat
marXtone Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Vixi, asi jak povidas, mluvil jsem ted s mechanikem a rikal me ze to bude asi gufera. Neni to prej nejhorsi, ale dobry to neni. S vymenou gufery prej rovnou i vymenit pisty, at to neni zbytecna prace. Zatim to necham takhle. Jinak gufera prej moc nestoji. tak aspon tak. Dik za info Kveton, Vix.. Citovat
DAN2 Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem marXtone Ja si myslim ze z vyfuku to poznat neni, a nikde nic netece, nevim. Ma to najeto 90 000, pokud to neni pretoceny. Ale mam z toho spatnej pocit... V manuálu udávaj 1l/1000km (je to alibistický, má to takhle skoro každý auto), benzínový motor když je ok nepotřebuje od výměny oleje k výměně dolejvat. Všechny auta co jsem měl nežraly olej VŮBEC. Když jsem koupil 406ku, tak mi sežrala 1l/300km - zapečený kroužky. Poznáš to tak, že motor nemá kompresi, zaparkuj to někam na prudší kopeček na jedničku a koukej, jestli to ta jednička udrží nebo jestli ti auto pomalu sjíždí dolu. Jestli to drží kompresi a takhle to chlastá olej, tak to asi budou ty gufera. 90tkm to nemá ani náhodou. Všechny dovezený auta v bazarech maj na tachometru +-90tkm. Koukni se jak je ošahanej volant, jestli trochu prosvítá šedivá barva plastu, tak to má aspoň 150tkm. Taky se koukni, jestli je na krytu rozvoďáku nějaká známka po nálepce, která se tam lepí po jeho výměně. Určitě to po koupi nemělo v motoru štítek od výměny oleje. Navíc motor s 90tkm snad ani olej v takovým množství žrát nemůže. Citovat
vix Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 BTW: gufera se daji vymenit i bez sundavani hlavy.. takze usetris i za tesneni pod hlavu.. jenom to chce vedet jak, a to ja nevim S tema pistama jsem mimo misu Citovat
marXtone Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 Nalepku u rozvodaku jsem tam nikde nevidel, ale u oleje byla cedulka jakej typ oleje a kdy byla posledni vymena. Interier a volant jsou jako novy, tak nevim... vcera kdyz jsem parkoval na kopecku, tak jsem to spatne pochopil a ja kblbec jsem vyjizdel kopec na jednicku bez plynu, jestli me to utahne .. no utahlo, ale tak to asi byt nemelo . . Kurna, stejen to jednoho dne poslu ze skaly, kdyz jsem auto nemel, byl klid. Ted resim porad nejaky prkotiny .. hlavne, ze je co resit .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.