Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to bibo807:

Mě to zase předevčírem ráno nechtělo chytit. Točilo to dvakrát asi patnáct sekund a teprve potom to chytlo.

kde je prosimtě to čerpadlo? Je nějak přístupný abych případně zkontroloval kablíky.

Odesláno

wensdy

no mi to čerpadlo dlouho taha a tak nějak pisklavě bzuči takže taky budu kuchat řerpadlo i palivoměr protože mi nějak zajimavě ukazuje hladina...ale neboj budu tě informovat a budu vše dokumentovat...jestli maš icq tak si mě přidej314866785:super tak tady maš přistup a maly navodek co a jak s tim čerpadlemhttp://bibo807.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/

na připadne dotazy rad odpovim

[upravil dne 18/11/09 bibo807]

• O 3 týdny později...
Odesláno

bibo807:

To čerpadlo ti šlo stále blbě tak že dlouho tahalo? Není na něm taky nějaký sítko na bordel?

Mě to zase nějak škube :-( Třeba to dá pět dní pokoj a zase potom půl dne cukatůra.

Záhadou je mi proč to dělá tak nepravidelně.

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

bibo807:

To čerpadlo ti šlo stále blbě tak že dlouho tahalo? Není na něm taky nějaký sítko na bordel?

Mě to zase nějak škube :-( Třeba to dá pět dní pokoj a zase potom půl dne cukatůra.

Záhadou je mi proč to dělá tak nepravidelně.

no čerpadlo jsem měl venku koupil jsem si pro zichr noveho boshe a jak jsem to strčil do nadrže a napichl elektriku nejelo mi to druhy den jsem zkusil odmastit cely konektor a taky nic.ještě mě napadly že budou roztahle kontakty.kontakty jsem stahl a zatim 3 tydny na každe otořeni čerpadlo jede jak pominute:cool:tak snad už to bude v pohodě...tady něco z akce nadrž http://bibo807.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/

Odesláno

a to cukani muže byt tim čerpadylkem...jak to začne dělat zkus zastavit a poslechnout si čerpadlo před nastartovanim jestli čerpe pravidelně nebo bzzzzz.....bzzzz ,přerušovaně....a nebo jako mi řikal v peugeo. že to muže byt relatkem od čerpadla že špatně spina a ta nepravidelnost je zvlaštni:myslim

Odesláno

včera jsem byl v servisu a řekli mi to dlouho trvá než naskočí 6-8 otočení ,že jsou v ....vstřiky.Pak tam dali novou baterku 74 a bylo to stejný po chvíli zjistily že to dělá napálenej starter má o půl větší spotřebu než normálně.Takže repase 5000 novej ani nepřemýšlím

Odesláno
Původně zaslal: Petis136

včera jsem byl v servisu a řekli mi to dlouho trvá než naskočí 6-8 otočení ,že jsou v ....vstřiky.Pak tam dali novou baterku 74 a bylo to stejný po chvíli zjistily že to dělá napálenej starter má o půl větší spotřebu než normálně.Takže repase 5000 novej ani nepřemýšlím

to ja měl se starterem zatim větší štěsti se starterem taky nechytal a byl to uvolněny kontakt tak se sundal vyčistil dal z5 a zatim šlape pokažde hned a předtim jen cvalal a přes nabiječku dostal větši pecku tak kontakt se udělal

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

bibo807:

Ty konektory předpokládám přístupný po demontáži nádrže?

Co stálo to čerpadlo?

(co to je na fotce 078 a 079?)

ano konektor je přistupny až po demontaži nadrže viz. foto, a na obrazku 78 je vnitřek meho auta..na otočne sedačky jsem přišel sam ani prodavajici o nich nevěděl že tam jsou:P a 79 je nějaky bazmek spiše nějaka jednotka mezi řidičem a spolujezdcem pod tapecem zevnitř auta. našel jsem to když jsem hleda a myslel si že by byl přistup k čerpadlu z hora zevnitř auta jako u 406, 306 apod.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem byl včera zaskočen při pokusu o startování :grr ... startér ani nepíp:blicismajlik ... baterkou to není, pojistky jsem taky prolezl...

Risknul jsem to roztáhnout na trojku a chytilo to hned.

Dojel jsem do servisu v domění že odešel startér... ten je po kontrole OK a jen do něj nejde šťáva... tak mám podezření na spínací skřínku, nebo je problém někde cestou po kabelech...

Odesláno

Dneska už vím tutově, že je problém ve spínací skřínce...nová stojí 7.500,- kaček :nevim ... nemá někdo skušenost s opravou?... jestli se nedá otevřít a nějak opravit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...