bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 zdravim, mam problem nejdřive mi maxik netahal naftu z ničeho nic pumpa taha ale začal mě zlobit starter jak strčim klič do zapalovani otočim do polohy naběhu a jak chci nastartovat tak to jen cvakne a nic:bacha asi vemu na to pilu.už nemam na to nervy:fnuk Citovat
Haryk Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 před pilkou skus baterku,ďálo mě to u Laguny Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 dej neutrál a druhý at startuje klíčkem,ty v té chvíli poklep kladívkem po starteru--jestli se roztočí,je to starter Citovat
Wensdy Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Mě se včera stalo to že jsem taky nemohl nastartovat. Motor točil jako ďas ale nic nenaskočilo. Zkoušel jsem i druhej klíček jestli není problém v imobilizeru - v čipu v klíčku a taky nic. Už jsem byl zoufalej a chtěl vzít drahé polovičce stařenku Feldu ale ještě jednou jsem zkusil natočit a světe div se chytlo. Nevím proč ale jsem rád že to chytlo. Citovat
bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 no to je fajn mam novou banerku a nejdřiv sem zkoušel start přes nabiječku protože ji mam i na startovani a chytlo to 3x ale na baterku ani hovno Citovat
bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 wensdy...to se mi stalo předtim ale bylo to čerpadlo ale tedka tlači...no zitra rovna jdu no dia tak jsem zvedav ale nejdřiv to tam musim nějak dotlačit:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Asi blbá otázka, máš tu novou baterku nabitou? Citovat
bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 no myslel jsem že ne ale nechal sem ji od rana a prd...pry ještě to mužou byt kontakty na starteru..zda se mi že vyjede ze starteru čep s pastorkem ale nezatoči se zřejmě..to same mi to dělalo na vyskokozdvižce a byla tam špatna civka:myslim Citovat
Wensdy Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 to bibo807 Jak jsi zjistil to čerpadlo? Opravil jsi to sám nebo servis? Za kolik? (mě napadá sundat hadičku na filtru jestli to čerpá-dělal jsi to tak?) Citovat
bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 no když si otevřeš motor tak v leve časti na proti tobě je palivovy filtr a ja povolil ze spod ten bily šroub ale uplně vyšrouboval slouži to jako odkalovač a vyteklo trochu nafty pak našrouboval z5 ale bacha at se nevyjebeš jako ja...je tam levy zavit a ja točil doprava a nešlo našroubovat pak sem si to uvědomil no a pak jsem šel a točil kličem až sem slyšel čerpadlo...ale ja sem ale asi den nic s tim nedělal a druhy den to chytlo normalně Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: bibo807 no myslel jsem že ne ale nechal sem ji od rana a prd...pry ještě to mužou byt kontakty na starteru..zda se mi že vyjede ze starteru čep s pastorkem ale nezatoči se zřejmě..to same mi to dělalo na vyskokozdvižce a byla tam špatna civka:myslim Jenže jsi psal, když jsi měl připojenou nabíječku, tak to startovalo, takže podle toho kontakty na elmag. spínači asi ne. Citovat
Haryk Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 skus očistit kontakty na baterce můžou být zaoxidovaný [upravil dne 12/11/09 Haryk] Citovat
bibo807 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 nejsou jsou čistounke a baterka je nova!asi ten starte tam bude zrada:myslim Citovat
bibo807 Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 to jsem fakt z toho chuj hodil jsem si to na zvedak že se kouknu na pastorek jestli cvaka a ono to chytlo a 2x za sebou...že by to bylo tim že sem po starteru poklepal:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 psal jsem nahoře--tak teď buď uhlíky,spínač (kontakty)--dal bych ho ven a zgenerálkoval... Citovat
bibo807 Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 jj ten pude ale je tam přistup jak do budiku:grr:roker Citovat
bibo807 Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,, Citovat
bibo807 Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: bibo807 ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,, tak jsem vytahl starter trvalo mi to hodinu než jsem odrouboval šrouby ze spod a plusovy pol z hora..docela mě úpčekvapilo že šel dobře protahnout dolu kolem těch všech hadic a zase pěkně dostal nahoru:P no a byla to povolenějši matka u plusu. sundal jsem civku rozebral cely starter očistil a promazal a naskočilo to hned na prvni šup:aut Citovat
Haryk Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: bibo807 Původně zaslal: bibo807 ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,, tak jsem vytahl starter trvalo mi to hodinu než jsem odrouboval šrouby ze spod a plusovy pol z hora..docela mě úpčekvapilo že šel dobře protahnout dolu kolem těch všech hadic a zase pěkně dostal nahoru:P no a byla to povolenějši matka u plusu. sundal jsem civku rozebral cely starter očistil a promazal a naskočilo to hned na prvni šup:aut :potlesk:potlesk Citovat
bibo807 Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: Haryk Původně zaslal: bibo807 Původně zaslal: bibo807 ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,, tak jsem vytahl starter trvalo mi to hodinu než jsem odrouboval šrouby ze spod a plusovy pol z hora..docela mě úpčekvapilo že šel dobře protahnout dolu kolem těch všech hadic a zase pěkně dostal nahoru:P no a byla to povolenějši matka u plusu. sundal jsem civku rozebral cely starter očistil a promazal a naskočilo to hned na prvni šup:aut :potlesk:potlesk no ale ted mě zase vyjebalo čerpadlo...měl jsem to nastartovane a zaviram vraza od pneuservisu a najednou hrc a pak už čerpadlo zase nešlo...nestalo se vam že by vam špatně ukazoval stav nadrže a ještě se mi nezda co ukazuje panel pod volanten..chjo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.