Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, mam problem nejdřive mi maxik netahal naftu z ničeho nic pumpa taha ale začal mě zlobit starter jak strčim klič do zapalovani otočim do polohy naběhu a jak chci nastartovat tak to jen cvakne a nic:bacha asi vemu na to pilu.už nemam na to nervy:fnuk

Odesláno

Mě se včera stalo to že jsem taky nemohl nastartovat.

Motor točil jako ďas ale nic nenaskočilo. Zkoušel jsem i druhej klíček jestli není problém v imobilizeru - v čipu v klíčku a taky nic. Už jsem byl zoufalej a chtěl vzít drahé polovičce stařenku Feldu ale ještě jednou jsem zkusil natočit a světe div se chytlo.

Nevím proč ale jsem rád že to chytlo.

Odesláno

no to je fajn mam novou banerku a nejdřiv sem zkoušel start přes nabiječku protože ji mam i na startovani a chytlo to 3x ale na baterku ani hovno

Odesláno

wensdy...to se mi stalo předtim ale bylo to čerpadlo ale tedka tlači...no zitra rovna jdu no dia tak jsem zvedav ale nejdřiv to tam musim nějak dotlačit:myslim

Odesláno

no myslel jsem že ne ale nechal sem ji od rana a prd...pry ještě to mužou byt kontakty na starteru..zda se mi že vyjede ze starteru čep s pastorkem ale nezatoči se zřejmě..to same mi to dělalo na vyskokozdvižce a byla tam špatna civka:myslim

Odesláno

no když si otevřeš motor tak v leve časti na proti tobě je palivovy filtr a ja povolil ze spod ten bily šroub ale uplně vyšrouboval slouži to jako odkalovač a vyteklo trochu nafty pak našrouboval z5 ale bacha at se nevyjebeš jako ja...je tam levy zavit a ja točil doprava a nešlo našroubovat pak sem si to uvědomil no a pak jsem šel a točil kličem až sem slyšel čerpadlo...ale ja sem ale asi den nic s tim nedělal a druhy den to chytlo normalně

Odesláno
Původně zaslal: bibo807

no myslel jsem že ne ale nechal sem ji od rana a prd...pry ještě to mužou byt kontakty na starteru..zda se mi že vyjede ze starteru čep s pastorkem ale nezatoči se zřejmě..to same mi to dělalo na vyskokozdvižce a byla tam špatna civka:myslim

Jenže jsi psal, když jsi měl připojenou nabíječku, tak to startovalo, takže podle toho kontakty na elmag. spínači asi ne.

Odesláno

to jsem fakt z toho chuj hodil jsem si to na zvedak že se kouknu na pastorek jestli cvaka a ono to chytlo a 2x za sebou...že by to bylo tim že sem po starteru poklepal:myslim

Odesláno

ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,,:nevim

tak jsem vytahl starter trvalo mi to hodinu než jsem odrouboval šrouby ze spod a plusovy pol z hora..docela mě úpčekvapilo že šel dobře protahnout dolu kolem těch všech hadic a zase pěkně dostal nahoru:P no a byla to povolenějši matka u plusu. sundal jsem civku rozebral cely starter očistil a promazal a naskočilo to hned na prvni šup:aut

Odesláno

ma někdo už skušenost vyhodit starter je k němi přistup jak prase..asi ze spod nebo z hora přes trubky od chladiče..poradtě prosim,,:nevim

tak jsem vytahl starter trvalo mi to hodinu než jsem odrouboval šrouby ze spod a plusovy pol z hora..docela mě úpčekvapilo že šel dobře protahnout dolu kolem těch všech hadic a zase pěkně dostal nahoru:P no a byla to povolenějši matka u plusu. sundal jsem civku rozebral cely starter očistil a promazal a naskočilo to hned na prvni šup:aut

:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Haryk

:potlesk:potlesk:potlesk

no ale ted mě zase vyjebalo čerpadlo...měl jsem to nastartovane a zaviram vraza od pneuservisu a najednou hrc a pak už čerpadlo zase nešlo...nestalo se vam že by vam špatně ukazoval stav nadrže a ještě se mi nezda co ukazuje panel pod volanten..chjo :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...