kaper Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 A kam sa to teda dneska ide? Alebo preistotu zostala doma, po včerajšku?:mrk:mrk Citovat
praktik Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Ty mi teda robíš reklamu. Ešte šťastie že tam bola manželka a mám svedka ako to naozaj bolo. (už som jej sľúbil k vianociam novú telku tak určite bude hovoriť pravdu ) rodina svedok žiadny svedok:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Tak som prave dokoncil plavajuce podlahy (zariezanie pre 5 dveri:bacha), pojdem dat dokopy auto trocha a uz sa tesim na zajtra, ani nezaspim:aut To All: vy ozrani:D:D Citovat
Džej Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Nie som si istá, či všetci účastníci čo majú ísť z PN vedia, že sa zmenil termín odchodu o 15 minút skôr. Lebo pôvodná dohoda bola o 13.00 a až dnes ráno to Y2K zmenil. Ja som sem dnes nazrela len pre istotu, či sa náhodou niečo nezmenilo - a zmenilo. No, neviem, či tí ostatní sem pozerali a našli tú istú info... Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 takze z PN o 12.45, ked tomu dobre rozumiem? lebo ak nie, tak si urobim pekny vylet napriec slovenskom... Citovat
ChodeC Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Na 99% zítra přijedu já+1. Přijedeme přes Hodonín a asi sólo bez nějakého toho hromadného setkání (doufám, že hlavní sraz je v tom motorestu. Číst všechny stránky je chaotické). Upravte prosím první post s tím odkazem na seznam účastníků atd. (kdo to tu má hledat). Citovat
jarson Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 ChodeC: figuruješ síce na zozname že pôjdeš s nami od motorestu U Janíčkú ale v poho...Máš to takto kratšie a bez diaľničných poplatkov. Dobre že si dal vedieť aby sme ťa zbytočne nečakali. Stretneme sa teda až v motoreste Havran:papa :papa Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Džej, Brankokk, preto sú tam i telefóne čísla a zoznamy účastníkov. Určite by Y2K neodišiel keby tam namiesto 7 áut boli 3. Nvyše je Slovensko tak malé že určite by každý trafil i tak. No i tak predpokladám že každý z účastníkov si posledný deň pred odchodom zodpovedne pozrie či všetko platí. Rada do života od starého cestovateľa: NIKDY sa na nikoho nespoliehajte a pozrite si celú cestu. Ak nemáte GPS, vytlačte si mapu na celú cestu. Dnes sa to dá veľmi jednoducho i z internetu. ChodeC, označím zmenu. Všetky informácie sú na stránke ku ktorej je odkaz pod každým mojim príspevkom. [upravil dne 28/11/09 pastorek] Citovat
jarson Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Tak dúfam že ste už všetci natešený, vyleštený a tešíte sa aspoň tak ako ja:D:D:D Tuším ani nezaspím:super Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 BrankoKK: ty pojdes vrchom cez Zilinu? Ak hej, mozes ist aj s nami zo severu a nemusis ist do Píšťan;) ... mame spicha v PB na parkovisku oproti poste (hned za slavnou krizovatkou:aut) o 12:20... ak nepojdes vrchom, moju spravu ignoruj:D Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Pastorek: vsetko poctivo sledujem, mam v tom celkom jasno, mapu mam pripravenu, Slovensko je male... Ale ked je vsetko dohodnute, preco tu stale niekto vypoti nieco uplne od veci?! Citovat
ChodeC Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 jarson: sarka díky, já z toho web seznamu nepochopil, že mám někde sraz (zvlášť, když žádné srazové místo není mou cestou). Pro mě je cesta přes Hodonín nejkratší, takže nechci vymejšlet blbosti. PS: jestli víte o někom z okolí Kyjova/Hodonína, co by se chtěl podívat na sraz a nechce jet sám vlastním autem, tak ho můžeme vzít (tam i zpět). edit: pastorek - díky, já pořad někde hledal ten odkaz a podívat se na tvůj podpis mě nenapadlo :-) [upravil dne 28/11/09 ChodeC] Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko BrankoKK: ty pojdes vrchom cez Zilinu? Ak hej, mozes ist aj s nami zo severu a nemusis ist do Píšťan;) ... mame spicha v PB na parkovisku oproti poste (hned za slavnou krizovatkou:aut) o 12:20... ak nepojdes vrchom, moju spravu ignoruj:D A akou trasou to vy potom idete? cez Myjavu? Citovat
stvrto.14 Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: jarson Tak dúfam že ste už všetci natešený, vyleštený a tešíte sa aspoň tak ako ja:D:D:D Tuším ani nezaspím:super Ahojte dnes peugeotek vyvapkovany zajtra este vosk:super,posledne upravy a vyrazame :D:D Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 BrankoKK: ano, Nove Mesto a potom Myjava, tak ak ti to vyhovuje, kludne sa pridaj, ak nie, tak val cez Piestany, uvidime sa v havranovi:cool: Citovat
ChodeC Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 ehm, tak to já vám budu dělat ostudu, zamlouvám si nějaké odstrčené parkovací místo :-) (auto je zasrané jako svině a umejvat ho nebudu, protože bych zase našel nějaké nové oděrky a proč si hned kazit den) Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Qcko: tak je uz vsetko dohodnute, nebudeme robit v predvecer krasneho a dlhoocakavaneho dna robit bordel:aut bez urazky, bracho!!! uvidime sa na vrane:D Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: BrankoKK Pastorek: vsetko poctivo sledujem, mam v tom celkom jasno, mapu mam pripravenu, Slovensko je male... Ale ked je vsetko dohodnute, preco tu stale niekto vypoti nieco uplne od veci?! Jediná zmena sa udiala v čase odchodu z Piešťan. To ostatné sú nepodstatné veci. Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Nemyslím si, že by třeba atak feťáka na Y2K žluťáska byla věc NEPODSTATNÁ, je ale fakt, že s organizací srazu tato epizoda (řešící se na několika stranách vlákna) má jen málo společného. Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Samozrejme ze je tu plno stran nepodstatnych veci, ale vdaka pastorkovej tabulke musi byt vsetko kazdemu jasne... BrankoKK: pohoda, to bol navrh, do jazdenia ti kecat nejdem:roker ChodeC: tak to si este nevidel tu tonu blata co mam v podbehoch, ak bude zajtra pekne, tak to skocim aspon vystriekat WAPkou, ak nie, tak pridem ako off road:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.