Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Guláš by nebol problém, môj chlap je profesionálny kuchár, ale taký veľký hrniec (aký by bolo treba pre toľko zúčastnených) doma fakt nemáme:myslim. Inak ten Trstín by bol asi najlepší, je to predsa len po rovine.

Odesláno

No dobre, tak ja sa dobrovolne hlasim, ze ked mame kucharov, aj casnikov, ze ja som profesionalny konzument :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

No dobre, tak ja sa dobrovolne hlasim, ze ked mame kucharov, aj casnikov, ze ja som profesionalny konzument :D :D

Lubk0 hlásim sa spolu s tebou za toho konzumenta:D

Odesláno

Dobre 2 ja konzumenti stacia. Ostatny si rozdelte prace ako umyvanie tanierov, pranie obrusov, supanie zemiakov atd :D :D :D

A napriklad OBAF donesie suroviny kucharovi v Jumperi :D Takze mame aj dovozcu :D Durko nam k tomu vybavi fiber TV od orange, a JKM donesie suroviny cerstve na vlaku niekde s talianska :D

A marko 306 sa bude pred vchodom kazdemu vyhovarat, popripade vam profesionalne strhne sroby na zamku od dveri :D

[upravil dne 23/11/09 Lubk0]

Odesláno

Tiež sa dobrovoľne hlásim medzi konzumentov.

Lubk0, ak máme v klube kuchára je o jeden problém menej na Piešťanský zraz.

marko306, a to si písal že Lubk0 už nerýpe. Teba si vychutná vždy, asi ťa má rád. :D

Odesláno

Dakujem za ponuku, zatial sa ponukol kaper, ze jeho kamarat sa bude vracat z vychodu, ze mozno mi to vybavi, ak by to padlo, tak by som ty dal vediet ...

Inac aby ste pochopili tie strhnute sroby u MARKA, tak tu je odkaz. Chcel som od neho zamok do dveri, a takto to dopadlo, obrazok je v strede :D

Obaf, kade vlastne jazdis ?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

07:13 uz v praci ? Umrel by som :D :D :D

ty si jaký fajnový. A keby máš ísť do roboty o takej 03:00 a volákej 22:00? Ale ako sa vravý mali sme sa lepšie učiť ako ty a mohli sme chodiť do roboty ako ty, čo, ujo rypák? :D :D :D

Ešte k tomu zámku, keby je to moje tak si to odvrtám, ale keď to bolo jeho a nechcel tak čo?:aut

Odesláno

Este presvedcim moju zenu ze v nedelu nemame nic na praci, nieco jej slub im a idem aj ja. Ja sa pridam v Piestanoch. Dufam ze to vyjde. Este doplnim ze 2 persony

[upravil dne 23/11/09 jofo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...