Brandejs Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 kaper už ta registrujem v mobile, ja pojdem na svojom deddo somnou., tak sa ti ozvem. čudujem sa, že LubkO nepodripol, že tam budem mať najslabšie auto alebo tam bude niekto aj s menej ako 51kw? neboj možeš byt vysmiaty od ucha k uchu ja mam 44kw Citovat
praktik Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Teraz neide o kw ale o to aby si tam bol;) Citovat
Brandejs Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: praktik Teraz neide o kw ale o to aby si tam bol;) na 99% Citovat
pastorek Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Brandejs na 99% nemám rád čierny humor a chýbajúce percento. Citovat
praktik Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Ja čierny humor zbožnujem:D:D:D:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 ano to bola moja malickost-velickost:D. ty si tam bol:myslim konkretne teba som nevidel, ale auto mi bolo take povedome. Ono mna je lahko spoznat. Take denne LED nema na zahori nikto, a celkovo je to ojedinele to prevedenie aj s chromovymi sistami medzi LED A mimochodom, na zadnom kufri mam napis NIKA :D:D Citovat
praktik Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 foxo to si piš že maju radosť:cool: Citovat
marko306 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Brandejs neboj možeš byt vysmiaty od ucha k uchu ja mam 44kw ku*va drát, zase druhý [upravil dne 21/11/09 marko306] Citovat
gedu Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: obaf technicka otazka: Nie je v Trnave uzavreta nitrianska ulica, v piatok tam boli neake znacky s obchadzkou? Nitrianska ulica je uzavretá do mesta z R1 ale nieje uzavretá von z mesta,avšak ak ideš do mesta z R1 dá sa to obísť po priemyselnej ulici alebo mikovíniho ulici a tiež po obchvate. Myslím si že re všetkých čo idú od R1 na Senicu je najlepšia možnosť ísť po obchvate a vyjdeš až na novom kruháči za ktorým sa máme stretnúť. Citovat
kaper Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: obaf technicka otazka: Nie je v Trnave uzavreta nitrianska ulica, v piatok tam boli neake znacky s obchadzkou? Ak chceš môžeš nás počkať na Slovnaftke ktorá je na pravej strane keď vojdeš do Trnavy. Môžem ta tam vyzdvihnúť a previesť cez mesto. Keď ideš s tak veľkým autom.;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Mozno som lama Ale obchvat smerom od nitry nejde az po novy kruhac kde sa mame stretnut ci ano ? Posledny zjazd z obchvatu je na Spacinskej ceste, odtial sa dostanes hned na kruhac, a pokracujes smerom na trstinsku najlepsie cez Cukrovu ci nie ? Inac potom aj na spacisnkej sa dole buduje dalsi novy kruhac Vela znaciek, velky bordel Citovat
gedu Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Lubk0 v podstate som to tak myslel, pretože ustianska,slenčná a cukrová ulica sú niečo ako predĺženie obchvatu.Len na kruháči na konci obchvatu sa dáš doprava ako na Dolnú Krupú a po cca 50m sa dáš doľava (posledná ulica pred výjazdom z TT)na ustiansku ulicu a stále rovno po slnečnej. na konci odbočíč doľava a o 50m doprava na cukrovu ulicu,ktorá vyústi na spomínaný kruháč. Obídeš tade celú TT, nie je to ešte dookončný obchvat to je jasné,ale je to najlepšia alternatíva ako obísť celú TT. Citovat
marko306 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 čo sa tu vadíte, šak Trnava je dedina:D splietate to tu ako keby mame ísť cez New York:D [upravil dne 22/11/09 marko306] Citovat
gedu Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 si myslíš ty:D, ale ver tomu že by si išiel cez mesto aj polhodinu cez víkend a v týždni aj 1,5 hodinu. myslím že cez NY by to bolo rýchlejšie.Apropo my sa nehádame ale upresnujeme pre vás netrnavákov ako to najlepšie obísť. Aby sme ťa nemuseli hľadať niekde na bratislevskej ceste:D:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 No jasne, tak som to myslel, lenze som bol len zaskoceny nazvom ze obchvatom vyjdu az na kruhac :D Lebo inac tam ma koncit ten obchvat, na trstinskej Citovat
kaper Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 čo sa tu vadíte, šak Trnava je dedina:D splietate to tu ako keby mame ísť cez New York:D [upravil dne 22/11/09 marko306] Teraz si macher keď ta prevediem.:papa:papa;) Citovat
Qcko Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 A tak nahodou po Trnave sa jazdi celkom dobre az na tych par jednosmeriek vsivavych:D Citovat
marko306 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 gedu, tak to sa nemusíš báť môj orientačný zmysel síce stojí za hovno, ale poblúdiť, by som nepoblúdil:D kaper, no a? ja sa za to nehanbím:D [upravil dne 22/11/09 marko306] Citovat
gedu Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 ja sa nebojím ale preistotu som ti to chcel vysvetliť lebo by som sa rád s tebou stretol:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.