Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dlhsie mi uz nefunguje vyhrievanie spolujazdcovho zrkadla z toho dovodu ze je niekde prepaleny ten tenky drotik co je vynuti uz priamo na skle zrkadla. Ale teraz mi prestalo vyhrievat aj vodicove. Do zrkadla ide 12V takze chyba v prechodke dveri nie je. Meral som aj na konektoroch co su na skle zrkadla a zistil som ze ani tam ten drotik nie je preruseny. Tak kde je chyba? Ved podla vsetkeho by malo byt vsetko v poriadku?

Sloučeno s duplicitním tematem. RH

[upravil dne 11/11/09 Radek Hurvajz]

Guest servisman
Odesláno

Jak jsi měřil?? normálně na těch pinech u zrcátka + - oboje nebo jsi bral kostru odjinud? Já bych nasadil měřák a zahýbal dveřma ono pokud jsou zavřené tak je drátek třeba rozpojen a jak otevřeš tak se spojí a vyhřívá.

Odesláno

Tohle už jsem někde četl... tady:

Víš že je to v rozporu s pravidlama. Viz bod č. 3. Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nové téma.

Já jen tak ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Jak jsi měřil?? normálně na těch pinech u zrcátka + - oboje nebo jsi bral kostru odjinud? Já bych nasadil měřák a zahýbal dveřma ono pokud jsou zavřené tak je drátek třeba rozpojen a jak otevřeš tak se spojí a vyhřívá.

Meral som no na tych pinoch, a aj pri otvorenych aj pri zatvorenych dverach stale tam bolo 12V. Potom som tie kable od skla odpojil a tak som prilozil merak a podla zvukoveho signalu by nemal byt ten kablik nikde preruseny.

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

A je tam těch 12V i pod zátěží,nebo jen na odpojenem konektoru?

no pri zatazi je to samozrejme menej cca 10 - 11 V, ked nastartujem tak je tam znovu cca 12-13V pri zatazi.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ma chrbáte speťáku je rozložený vodič po celej ploche, takže môže byť ten prerušený, prepálený

No pravdepodobne je v poriadku, lebo aj to som skusal premeriavat merakom

Guest servisman
Odesláno

tak pokud tam je jak píšeš tak jedině že je přerušen přímo na zrcátku ta topná spirála.

Odesláno

tak pokud tam je jak píšeš tak jedině že je přerušen přímo na zrcátku ta topná spirála.

No to som si aj ja myslel lebo na spolujazdovom mi to nefunguje kvoli tomu, ale na vodicovom je ta spirala pravdepodobne dobra, lebo inak by mi merak nic nesignalizoval...:myslim

Guest servisman
Odesláno

nemá na to vliv jest-li je jedna špatná či ne ,ke spirále se přivádí jen jeden drát druhý konec je ukostřen

Odesláno

nemá na to vliv jest-li je jedna špatná či ne ,ke spirále se přivádí jen jeden drát druhý konec je ukostřen

No ale preco to potom nehreje ked je dobra spirala, je to ukostrene, ide tam 12V???? Nevie mi niekto povedat aky odpor by mi to malo ukazovat na meraku?

Odesláno
Původně zaslal: Mates1000

no pri zatazi je to samozrejme menej cca 10 - 11 V, ked nastartujem tak je tam znovu cca 12-13V pri zatazi.

Ty jsi mě nepochopil,když do toho konektoru píchneš žárovku 12/21W svítí,je tam 12V i potom?
Guest servisman
Odesláno

třeba nehřeje stačí oxidace na konektoru a tím to jde špatně.A jak nyní poznáš že ti nehřejí já ještě zrcátka namrzlá neměl .

Odesláno

Ráno na něj dýchni,ono se zamlží,když funguje vyhřívání tak během chvilinky by mělo být čistý,takle to tady kdysi někdo popisoval,už nevim ale kdo:myslim

Guest servisman
Odesláno

mne je jasný že stačí dýchnout ,nebo pokud jsou zarosená tak je na nich vidět že hřejí že kapky pomalu mizí

Odesláno

Původně zaslal: Mates1000

Ty jsi mě nepochopil,když do toho konektoru píchneš žárovku 12/21W svítí,je tam 12V i potom?
Odesláno

Tak je to dobrý,v tom případě to bude jedině v ty spirale na zrcátku.kolik má odpor?Ja vím že se ptáš,ale kolik ti to zhruba ukázalo na měřáku?

[upravil dne 11.11.2009 EXI.60]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...