destiny Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Já nechápu, co se jim na neonech pod autem nelíbí??? Řidiče to přece neoslňuje (alespoň jsem nikoho s neonama, kdo by mě v noci oslnil nepotkal), tak proč prudí? Co potom takové kamiony!!!???!!! Svítí jak vánoční stromeček a většinou je to vždy v úrovni nebo mírně nad mého výhledu z auta a těm nikdo nic neřekne! [Editován dne 20/8/04 destiny] Citovat
mk405 Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 nechápeš???, vžij se do jejich role. Máš blbej den, zjebe tě šef a pošle do terénu atˇ makáš, jseš nasranej a tak proste nejakého chudaka trápiš a dusíš, protože ze svého postavení můžeš a on je takhle mrňavej no a uleví se ti.:D: P.S.:modré neony sice neoslní, ale vprvní chvíli nevíš jestli to není třeba sanitka. Jo a ty kamiony taky vybíraj, zakony pro ně taky platí stejně. Za diody co svítí předním sklem apodobně a oslnují bych klidně bral TP [Editován dne 20/8/04 mk405] Citovat
Marty Odesláno 21. srpen 2004 Odesláno 21. srpen 2004 Napsán autorem AKCZ Tak mi tak pripada ze se tu zacina diskutovat o extremech.. jak funkcnich tak okrasnejch.. Vector ma pravdu v tom ze davat prednost \"nabytku a bytovym doplnkum\" pred tim ze nam kazdou chvili spadne barak na hlavu nebo se ocitnem u nekolika sousedu pod nami je blbost.. ale zas neverim ze by to bylo tady az zas takhle vyhroceny Mam spise pocit Vectore ze sis vypestoval alergii od ostatnich opravdu s prominutim magoru kteri si auto ovesuji vecmi ktere jsou jen k \"okrase\" a neprispivaji k bezpcnosti auta ba nekdy i naopak jeste zhorsuji a pritom si na silnici dokazuji ze maj zavodni auto.. takovych je asi bohuzel hodne a clovek asi pak opravdu muze byt na toto i alergickej ale kdyz ma clovek penizky i na tyhle blbinky okolo tak v tom nevidim problem Tot vse a preji hezky den Já ti nevim, ale ty diody taky moc nepříspívaj k bezpečnosti provozu....osobně řadím ověšování ledek přímo do téhle kategorie - \"magoru kteri si auto ovesuji vecmi ktere jsou jen k \"okrase\" a neprispivaji k bezpcnosti auta ba nekdy i naopak jeste zhorsuji a pritom si na silnici dokazuji ze maj zavodni auto.. \" Citovat
Guest Finger Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Napsán autorem Fusion a jak je to se světlometama? Já mám modrý žárovečky v obrysovkách (jsou oddělený jako u všech starších pgt) a policajtům se to občas nelíbí. ¨ Já je mám a stalo se mi že sem jel jen s parkovačkama, policajti mě zastavili a říkali že se jim to sice líbí ale nejsem vidět...prostě pohoda! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.