festlak405 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Mam doma napredaj dake diely z 405 4x4 GR break motor prevodovky zadny diferak s uzavierkov a mam aj klimu staci namontovat naplnit a ide,dalej mam aj zadne zdvyhanie napravy+vzduch tlmice.Ak ma dakto zaujem tak piste. Citovat
Capy Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 nemohl by jsi mi poslat fotky toho co máš na čtyřkolku na email + orient ceny dík móc by bodnul středovej dif z mi16 ale ten asi nebude Citovat
festlak405 Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 no nie mi16 mam teras to je dvojkola to co rospredavam som mal pretym to je klasicky gr vybava s karburatorom nemal som papiere v poriadku od toho mal som len z dvojkolky papiere na tom a zacalo byt optiazne rbit stk tak preto som to rozobrel ale viem ze na autobazare jeden rospredava mi16 4x4 cele bo mu rozmlatilo motor skus najst jeho a spitat sa ma dobre ceny Citovat
Capy Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 bohužel jediné dvě mi16 co byly na díly a našel jsem tak už jsou rozprodaný ty hlavní díly. příští týden si jedu pro hlavní převodovku na mi16x4. ale třeba zvedaní zadní nápravy je stejný tak bych si možná vzal i náký díly od tebe. třeba i kardan je snad stejnej. tak když mi uděláš fotky a hodíš k tomu ceny tak si třeba něco vyberu:super Citovat
Pavel V Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Zdravím, máš ještě kardan, mezinápravák a převodovku? Pavel Venclovský, p.venclovsky@volny.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.