Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipy na zajímavé 407 - kupil bych

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Francouz_407

Jak podle VIN zjistite pocet km? A kde to zjistite?

Treba u nekoho, kdo dela v peugeotu :)

Treba napis Petrovi, pekne ho popros, a urco ty zisti :)

Odesláno

Ale jak podle VIN zjistím ujetí km? Přece né každý servisuje v Peugeotu, takže nikde nejsou napsány km. Podle VIN zjistím, kde se vozidlo vyrobilo, koupilo atd.

Můžete mi říci na co si dát pozor při výběru Peugeota 407, na co se podívat atd. U svého Peugeota jsem měl vše OK, takže vím jen o slabině že jsem často měnil žárovky. Jinak ty vozidla taky reznou, nemají pozinkovanou kastly???

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Ale jak podle VIN zjistím ujetí km? Přece né každý servisuje v Peugeotu, takže nikde nejsou napsány km. Podle VIN zjistím, kde se vozidlo vyrobilo, koupilo atd.

Můžete mi říci na co si dát pozor při výběru Peugeota 407, na co se podívat atd. U svého Peugeota jsem měl vše OK, takže vím jen o slabině že jsem často měnil žárovky. Jinak ty vozidla taky reznou, nemají pozinkovanou kastly???

Každé auto v záruce se servisuje v pežotu a ten má za povinnost zapisovat datum,závadu , ujeté km do databáze a dle toho se dá zjistit že třeba v roce 2008 mělo v ten daný den 125000km a když v roce 2009 má 115000km tak je asi na jisto stočené a když má třeba 150000 km tak stočené být nemusí.....

Odesláno

JJ je to tak...

Pocas zaruky chodis na garancky do autorizaku, tj tam KM zapisou ... Popripade, kdyby nahodou nekde bouchnul, a da si to udelat do peugotu (kdyz ma napr poistku) myslim, ze i to je zaznamenano jako servis ...

Pak je to tak, co psal prema ...

Odesláno

Máte někdo měrku na lak jestli bylo auto přestříkané? Kolik taková měrka stojí a zajímá mě u originálního auta je všude síla laku stejná?

Odesláno

ta ,,řadička´´ je pěkně hnusná, vůbec se tam nehodí jinak obě sou hezký, a pojistka?tak to záleží jestli a kolik máš bonusů, jakou si vybereš pojištovnu - v závislosti na to kde bydlíš (počet obyvatel)...

Odesláno

Kolik může být spotřeba oproti 2.0 Hdi. A co automat na servis, jak to vychází finančně, není tam nějaký problém?

[upravil dne 30.11.09 MMMMM]

Odesláno

Kolik má 2,7HDI (automat) spotřebu město/dálka - nemohu to nikde najít. V Peugeotu tento motor není, když by se s tím něco stalo, byli by schopni to opravit?

Odesláno
Původně zaslal: stehla66

já teda nevím ale 407 sem v životě bez xenonů neviděl:o

Tak to nežiješ moc dlouho :P

Odesláno

Ještě se zeptám, máte tady někdo automat, nebo s automatem zkušenost? Jak se s tím jezdí, jaká je pružnost při předjíždění? Prostě nějaké zkušenosti? Jak přeřazuje, některé automaty přeřazují moc brzo, jiné pozdě atd.

[upravil dne 1.12.09 MMMMM]

Odesláno

Já mám automat u V6, přijde mi ten automat srovnatelnej se steptronikem v bmw, většinou řadí jak má, spíš jde o to se naučit s tim jezdit, to přeřazení řídíš plynem. Má to také sportovní režim, když převodovka rychleji podřazuje a víc to nechá točit, opakem je \"zimní\" režim. Lze taky přepnout do manuálního režimu, což je dobrý, při rychlym předjíždění, jinak ho nepoužívám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...