Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 uvidíme, každopádně se líp cítím v menší společnosti takže by mě to vůbec nevadilo:D Citovat
KoudaK Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda o fasádu se nebojím, o tu se umím postarat:D jen je asi nepoznám když už tam budou sedět:nevim Neboj... Nejdem přehlídnout... Rádi tě mezi sebou přivítáme.. Citovat
Šalda Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Docela se už těším, a nebo že by ne?? Mám takový smíšený pocity, ale určitě to bude v poho, takže v 18:00 jsem tam:D:papa Citovat
El-Chio Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 mne to dneska nevyde A nepridete nahodou niekto z Brna na ten Senicky minizraz mate to kusok Koudaku co ti na to? Citovat
janča205 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Tak jsem akorát před chvíli přijela domů.Jako vždy to byl pěkný večer.Dobře jsme pokecali a bowling nám to krásně oživil.Doufám,že se Šaldovi mezi náma líbilo a zase příště se ukáže. tak se mějte bando a zase za měsíc :papa Citovat
Šalda Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Taky děkuji všem zůčastněným za pěknej večer, a je fakt že bowling to pěkně oživil:D Jen na můj vkus trochu rušno, nemám rád přeřvávání u stolu, někde v tichu by to bylo lepší A jak se můžeš ptát jestli se mě tam líbilo když jsi tam byla Ty??:aut kažpodáně nevím jak to bude před vánocema ale rád zopakuju [upravil dne 19/11/09 Šalda] Citovat
ChodeC Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Tak zatím dobré, ruku můžu normálně používat, záda jsou v normě (tj. bolí konstantně) a mladá si na nic nestěžuje (a to je divné ). Díky všem za prima večer Citovat
mmouka Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ahoj Lidi. Taktéž bych chtěl poděkovat za příjemě strávený čas po dlouhé době. DÍKY MOC VŠEM. PS: a trundikovy dik za dopravu. Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Cau, tak ja bych prijel, akorat dneska uz je asi pozde, co? Citovat
janča205 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Trošku si to prokoučoval tak snad ti to vyjde příště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.