Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307>prodána!! a 306 cabrio naprodej !! by wojtěch,

Recommended Posts

Odesláno

Ty si měnil to ovládání nebo předělával? Mě se totiž rozbil jeden čudlík na ovladání LZ okna, tak schánim cokoli abych ten čudlík přehodil... jinak musim sehnat celej panel, což je škoda, když jinak funguje...

Odesláno

mám jeden rozapdlý tento jsem zkoušel předělat mám jeden funkční a příšti týden asi budu mít origo i s tím příklopem ale mám jenom přední okna v elektrice... co se ti tam rozbilo? to asi nebude pasovat...

Odesláno
mám jeden rozapdlý tento jsem zkoušel předělat mám jeden funkční a příšti týden asi budu mít origo i s tím příklopem ale mám jenom přední okna v elektrice... co se ti tam rozbilo? to asi nebude pasovat...

pokud se mu rozbil jen ten čudlík na ovládání oken tak ten přendat jde;) mě se rozbil také přední levý tak jsem ho prohodil ze zadním pač ten méně používám...:(:roll

Odesláno

přesne jak říká kocour... mám všecky 4 okna v el a vse funguje..jen ten čudlík je urvanej... takže mi stačí jakejkoli čudlík, jestli chápeš..jestli se daj teda měnit jak říká kocour...

Odesláno
přesne jak říká kocour... mám všecky 4 okna v el a vse funguje..jen ten čudlík je urvanej... takže mi stačí jakejkoli čudlík, jestli chápeš..jestli se daj teda měnit jak říká kocour...

určitě:) sám jsem to dělal ;) stačí to rozebrat a ten čudlík vymáčknout

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...