Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ale aj armáda ma peugeoty. Jedna modrá 206 SW 1,4 hdi je aj u nás a pár ďalších kade tade po útvaroch. Videl som aj 207 a marí sa mi, že aj 405.

Tak je teda rozhodnuté? stvrto.14 je organizátorom minizrazu v Senici?

Bracho tak sam sa na to urcite nedam :mad: lebo my to casovo nevychadza ale ak by mal niekdo zaujem velmi rad pomozem.:D

Odesláno

stvrto.14, my s Deddom nevieme absolútne čo si na nás vymyslia, čiže nemôžeme stanoviť žiadny termín, ide, len o to, že by si vybral nejakú reštyku a dátum ak vieš, že ho budeš mať voľný. to je všetko;)

ale samozrejme je to, len na tebe či sa na to podujmeš alebo nie, nikto ťa nebude do ničoho nútiť

[upravil dne 10/11/09 marko306]

Odesláno

V podstate je celá organizácia úplne jednoduchá. Stačí nájsť nejakú reštiku alebo picérku o ktorej vieš (preto to organizujú miestny) že tam dobre varia a popýtaš sa ich či v na konkrétny deň môžu rezervovať miesta pre x ľudí. To je všetko. Nedávno sme zaviedli že \"hostiteľ\" má príhovor. V tvojom prípade môžeš kľudne i čítať správy z novín ale musí to byť po záhorácky. :D

P.S. Ovšem stále platí že ak si netrúfaš alebo nechceš tak stačí povedať nie.

[upravil dne 10/11/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

V podstate je celá organizácia úplne jednoduchá. Stačí nájsť nejakú reštiku alebo picérku o ktorej vieš (preto to organizujú miestny) že tam dobre varia a popýtaš sa ich či v na konkrétny deň môžu rezervovať miesta pre x ľudí. To je všetko. Nedávno sme zaviedli že \"hostiteľ\" má príhovor. V tvojom prípade môžeš kľudne i čítať správy z novín ale musí to byť po záhorácky. :D

P.S. Ovšem stále platí že ak si netrúfaš alebo nechceš tak stačí povedať nie.

Tak ten prihovor odomna nechcite v ziadnop pripade:bojim:bojim

este pozozmyslam o mieste a hlavne o parkovani co najblizsie:myslim

Odesláno

no o príhovore neviem ani ja. No škoda, že príhovor nebol(aspoň si myslím, že nebol) v Šúrovciach. Chcel by som Pastorka počuť po Trnavácky kde mačky nerobia MŇAU ale MNAU :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no o príhovore neviem ani ja. No škoda, že príhovor nebol(aspoň si myslím, že nebol) v Šúrovciach. Chcel by som Pastorka počuť po Trnavácky kde mačky nerobia MŇAU ale MNAU :D

Vtedy to našťastie nikoho nenapadlo. :D Durko to začal a musím uznať že to zvládol na jednotku. Keby chcel ísť do polity tak má moju podporu.

No nemusíš sa obávať, niekedy bude i príhovor v Bernolákovskej slovenčine. :D

Odesláno

Mini zraz v Senici?Kde kedy?? Mám to kúsok a ešte som sa nestihol žiadneho zúčastniť ale nebránim sa novým zážitkom...mal by som v zásobe aj nejaké tie darčeky pre účastníkov v podobe možno o chvíľu potrebných škrabiek na okná a pod..

:potlesk

Odesláno

Výborne!! Sleduj toto vlákno. Práve sa snažíme ukecat člena stvrto.14 aby to zorganizoval. Môžeš sa s ním spojiť cez SZ a pomôcť mu s výberom vhodného \"lokálu\". :D

P.S. Doveziem tam jednu Kúcanku (manželku), keby sme nerozumeli príhovoru tak bude tlmočiť. :D

Odesláno

s tým tlmočením to nebude problém, nie som síce rodený záhorák ale mám už 16-ročnú prax. Môžem sa s ním spojiť ale organizačné schopnosti tohto druhu nemám žiadne ale snáď vybrať schopný podnik by nemal byť až taký problém.. Kúcanku? Som tam denným návštevníkom tak možno z videnia poznám...:myslim:D

Odesláno

S tej senice bol este ten chalanisko, boze nespomeniem si mu na meno, na piestanskom zraze mal taku \"zdevastovanu\" 406 tmavo modru, tusim po nejakej havarke.

Stale mi to meno ide na rozum ale neviem :) Sorrry

Odesláno
Původně zaslal: jarson

...Kúcanku? Som tam denným návštevníkom tak možno z videnia poznám...:myslim:D

Myslím že je to iná veková kategória ale možno by ju poznal tvoj tata. :D

Původně zaslal: Lubk0

S tej senice bol este ten chalanisko, boze nespomeniem si mu na meno, na piestanskom zraze mal taku \"zdevastovanu\" 406 tmavo modru, tusim po nejakej havarke.

Stale mi to meno ide na rozum ale neviem :) Sorrry

Nebóóój , možno sa ozve a tiež príde. :D

P.S. To nebolo to auto s predným svetlom polepeným páskou? Možno máme fotku ako je pri aute.

[upravil dne 10/11/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...