Martinsk Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ak by to bola netesnosť, tak by sa voda strácala. Pri zavzdušnenom systéme môže hladina v systéme kolísať. Citovat
pastorek Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: Martinsk Ak by to bola netesnosť, tak by sa voda strácala. Pri zavzdušnenom systéme môže hladina v systéme kolísať. V princípe áno keby sa jednalo o netesnosť na spojoch alebo na väčšiu tesnenia pod hlavou. Ak sa jedná iba o malú netesnosť tak stačí vzduch prebublať a uniknúť cez viečko. V podstate sa trochu zavzdušňuje. Vyhadzovanie vody je typický príznak vadného tesnenia hlavy ale pri praskline v hlave alebo malej netesnosti by to správanie zodpovedalo. Možno sa mýlim ale nič pravdepodobnejšie ma nenapadá. Citovat
jardazmostu Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Tak jsem ujel asi cca 2000km a po 100km opět začolo hlásit málo vody:( Vodu jsem nedolíval a nechal tak jak je-byla těsně pod min-po ujetí zbývajích km kontrolka STOP sice bliká,ale vody je tam stále stejně pod min. Jinak je klid:super Sundal jsem čidlo na hlídání kapaliny v expance:potlesk Hold budu hlídat vodu jako u škodovky:roker Citovat
Guest jirkapp Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Taky jsem tento problém v práci řesil. Byl to sice nákladák ale princip je stejný. Nemohli jsem na to přijít a nakonec jsme udělali těsnění a je klid. Prostě nepatrně to někde profukuje do vody.Když ho prohřeješ dlohou jízdou zatížíš dáš vysoký kvalt a budeš budeš ho trápit na málo ot tak bude voda venku. Ono se to v první fázi nafoukne trochu se zoztahnou hadice stačí případné bubliny a vytlačí se voda z nádobky.Povoliš a máš vodu zase zpátky. Mě voda vylétla až po 50km s naloženým vozem po dálnici. Citovat
jardazmostu Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Takže pokračování Voda se zázračnym způsobem ustálila,ujeto asi 3000km a v pohodě. ALE SVĚTE DIV SE VČERA JSEM LETĚL DO PRAHY A BUDÍK TEPLOTY SE ASI ZBLÁZNIL:myslim V Knovízu se teplota vyšplhala na 100-110-120 hláška STOP-Zapnu topení na max - pustím nohu z plynu a asi po 1km teplota 60 a tak pořád dokola. Zpátky z Prahy to samé Akorát ledovka z Loun do Mostu:rollA těch 25km bez potíží teplota v normálu 83-85. Voda neutíká -topení topí-olej v pohodě be známek vody. Co teď TERMOSTAT V HAJZLU...či co,vypadá jako když je zavřenej,co vy na to???????????? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 vypadá to na termostat,ale zatím bych jen hlídal častěji budík teploty:myslim jinak--když leze teplota přes 100 v této zimě,určitě bych zastavil a kouknul pod kapotu... Citovat
jardazmostu Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 To jsem udělal,hadice v normálu nenafouklé,voda nevyvřela,tak nějak vizuelně bez následků:superPři povolení víčka u expansky jenom malé ssssssst a pohoda. Na chladič ze spoda jsem nesahal,protože bych byl jako prase:myslim Citovat
Martinsk Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Vyskúšaj dať druhý termostat. Ešte sa ťa opýtam: Keď na to stúpaš máš vysokú teplotu a keď ideš normálne, tak je všetko v poriadku ?? Toto s teplotou mi robí na Partnerovi. Idem normálne 80 - 90°C. Ťahám vozík cez leto 100 - 110°C. Zastavím a teplota zachvíľu 80°C. Musím vyčistiť priestor medzi chladičom klímy a chladičom motora. Ak ani toto nepomôže, tak pôjde nové tesnenie pod hlavu. [upravil dne 24/12/09 Martinsk] Citovat
jardazmostu Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 Jasně po svátcích ho tam mrsknu Ano do kopce 110-120 a při normální jízdě po rovince cca 90-100km/h je teplota 90-100 a při jízdě z kopce 50-60stupňů:mrkTakže to fakt vypadá na seklej termostat. Jinak než to začalo byla teplota 80-85 tzn. v normálu:super;) Citovat
Betak Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 A co sahara maká ? U mne se zadíralo ložisko ve větráku,jednou teplota v normálu a pak najednou až moc,přesně jak píšeš. P 307 Break 100kw Citovat
jardazmostu Odesláno 24. prosinec 2009 Autor Odesláno 24. prosinec 2009 No snad jo nevím:mad: Před 14ti dny jsem měnil náplň,protože mě zmrzla voda a když jsem to naplnil,tak jsem to za boha nemohl ohřát,ale nakonec jsem to rozpálil na asi 95 stupňů a oba větráky jely:super Citovat
Martinsk Odesláno 24. prosinec 2009 Odesláno 24. prosinec 2009 Tak skontroluj termostat a potom daj vedieť. Citovat
jardazmostu Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Takže pánové Včera jsem to vše odvzušnil,přesně tak jak se má.NIC:bacha Teplota stále vysoká.Dnes výměna termostatu a odvzdušněno.NIC:bacha Už jsem se smířil s tím že je těsnění nebo hlava KO. Po příjezdu k pažoutum do servizu to prý asi těsnění ani hlava nebude,že prý je možné že u termostatu je rozvod vody dál nějak elektricky rozveden ještě přez nějakou řídící jednotku,která přez nějaký bajpás ještě tu vodu rozděluje. Co vy na to? Citovat
jardazmostu Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Takže jsme ve finále:super Celá závada spočívala ve vadné pumpě a termostatu:potlesk:potlesk:potlesk U výměny termostatu se to neprojevilo,protože byla ta pumpa v hajzlu:fnuk Takže to bylo moje trápení skoro půl roku:o Akorát jsem lítal ze servizu do servizu a nikdo nic,dal jsem to na jedno dopoledne k pažoutum a je hotovo cena cca 5K:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.