Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarte mám další problém o5 s elektronikou a je jich více tak zaprvé centrál od bývalého majitele sem se dozveděl že kdysi fungoval centrál na dálku teďka kdyz k autu příjdu tak musím každé dveře otevřít klíčkem a zadní musím otevřít ze vnitř potřeboval bych radu jak to udělat aby mě stačilo otočit klíčem u řidiče a otevřeli se mi všechny dveře. druhý problém je zapalovač nechce žhavit což mě ani tak moc nevadí ale vadí mi že nefunguje z toho duvodu že mě značně omezuje v osvětlení interieru nebo třeba u použítí navigace včem je podle vás problém??? a poslední problém jsou okna v předu sou na elektr. motorek u řidiče celkem v poho ale u spolujezdce to je býda jak dolu tak nahoru de sekavě pomalu a někdy vubec de to nějak zpravit

Odesláno

Pojistky jsi kontroloval?

Jinak je možné, že odešla jednotka centrálu (šedá krabička u nohou spolujezdce).

Okno: rozdělat tapec na dveřích a zkusi promazat lanovody nebo jestli se tam něco nekříží.

Odesláno

ty dveře zkusim rozdělat jinak ten central byl dalkový na malou vzdálenost a když ztratil klíč tak mu fungovalo jenom toto na ty jedny dveře a že se mu otevřeli všechny jinak do těch pojistek sem opravdu nekoukal

[upravil dne 9/11/09 sanko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...