sanko Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 zdarte mám další problém o5 s elektronikou a je jich více tak zaprvé centrál od bývalého majitele sem se dozveděl že kdysi fungoval centrál na dálku teďka kdyz k autu příjdu tak musím každé dveře otevřít klíčkem a zadní musím otevřít ze vnitř potřeboval bych radu jak to udělat aby mě stačilo otočit klíčem u řidiče a otevřeli se mi všechny dveře. druhý problém je zapalovač nechce žhavit což mě ani tak moc nevadí ale vadí mi že nefunguje z toho duvodu že mě značně omezuje v osvětlení interieru nebo třeba u použítí navigace včem je podle vás problém??? a poslední problém jsou okna v předu sou na elektr. motorek u řidiče celkem v poho ale u spolujezdce to je býda jak dolu tak nahoru de sekavě pomalu a někdy vubec de to nějak zpravit Citovat
Dave_k Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Pojistky jsi kontroloval? Jinak je možné, že odešla jednotka centrálu (šedá krabička u nohou spolujezdce). Okno: rozdělat tapec na dveřích a zkusi promazat lanovody nebo jestli se tam něco nekříží. Citovat
sanko Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 ty dveře zkusim rozdělat jinak ten central byl dalkový na malou vzdálenost a když ztratil klíč tak mu fungovalo jenom toto na ty jedny dveře a že se mu otevřeli všechny jinak do těch pojistek sem opravdu nekoukal [upravil dne 9/11/09 sanko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.