poldy Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Zaujalo ma ako bola vyuzivana nafta v minulosti, no citat sa mi uz moc nechce, nepoznate nejaky dokumentarny film? alebo proste film o nafte? nieco ako american gangster alebo kokain, tam je tiez ukazana cela hystoria minimalne jedneho cloveka Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 No ber to tak, ze nafta nie je taka zaujimava ako mafiani a drogy:D ... ale hadam na Discovery nejaky bol, vsak tam su dokumenty o vsetkom:aut Citovat
yaris1 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 A nestačili by ti \"Ropáci\"? Doporučuji http://www.csfd.cz/film/8807-ropaci/ Citovat
poldy Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 no a hned mam 3 filmy kde sa aspon trochu toci o rope nafte ... ropaci, vune cibule, aljaska v plamenech a ked sa cas naplni ale dokument neprestanem hladat zaujimalo by ma napr ako to bolo s topnym olejom, predstava ze by vzdy najesen dosla pred barak cisterna shell je naozaj husta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.