Qcko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Pacia sa mi tieto temy na fore, kde vsetci suhlasia s jednym nazorom:mrk Citovat
Haryk Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 a co když vám tohle (čáru kamínkem kolem dokola) udělá vlastní milované dítko,mému známemu se to přihodilo a musel počítat né do 10 ale aspoň do mega jinak by snad kluka :bacha:bacha a od těch na parkovišti je to jen vztek a závist,že tak pěkné autí nemají,no co střílet a zas střílet je mě z nich na:blicismajlik [upravil dne 5/11/09 Haryk] Citovat
Kekros Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 tak přesně tohle se stalo známému. Vnučka mu vyryla své jméno na bok auta Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Tak niekomu tu na fore pes vykusal cely blatnik, neviem uz kto to bol, ale tiez to bola bomba:bacha Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 a někomu si pohrál i pejsek z interierem našel sem to... [upravil dne 5/11/09 wooody] Citovat
Fakir Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Update: tak už mám na Volvu objetej i pravej bok. Vědět kdo to udělal, tak ho rozpářu, to co má uvnitř mu vytáhnu ven a to, co má venku mu nacpu dovnitř. Prej to hrozně moc bolí. Citovat
Guest servisman Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 koukám žádné radosti kde ti to udělali u M kina? Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tak to je mi fakt lito, kdy prijedes/te do prahy? Citovat
Fakir Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 koukám žádné radosti kde ti to udělali u M kina? Právě že nevim, všiml jsem si toho až dneska před firmou (tam to nehrozí), takže to mohlo být kdekoliv. Na tom černým laku to je blbě vidět, pokud zrovna nesvítí slunce. Kdybych aspoň věděl, kde se to stalo, tak bych na to mohl uplatnit havarijko (obsahuje pojistku proti vandalismu), ale to bych musel na místě zavolat monocajty, aby sepsali protokol, což už je pasé. Scratch: co nejdřív, už se na to s Blankou chystáme dva měsíce. Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tak fajn, prijedes ke me na novodvorskou plazu, postavime to mimo kameru, zajdeme na pifko (ty limonadu) a pak zavolame policajty. A budes to moci uplatnit na havarijku, ale zjisti si nejdriv, jestli opravdu potrebujes na tohle policajty.... nebylo by to poprve [upravil dne 26/11/2009 Scratch] Citovat
praktik Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Pacia sa mi tieto temy na fore, kde vsetci suhlasia s jednym nazorom:mrk to vieš nešťastie zbližuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.