Pa.vlos Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Zdravím, mám jen takový dotaz. Jen by mě zajímalo jak je to se standardním továrním audio ozvučením u 308? Zda se to oproti 307 nějak zlepšilo..... Díky. Citovat
Yantschi Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Neviem ako v 307, ale u mna to je celkom ok, na rozdiel od inych tovarenskych ozvuceni. Je to zahuhlane, ale da sa. V predchadzajucom Peugeotiku som mal slusny aparat, ktory som zatial z casovych dovodov nemamontoval, ale ked si raz vypocujes hocaku lepsiu caraudio instalaciu, tovarensku okamzite vyhodis do kosa. To je nebe a dudy. Musi byt ale spravena dobre. Napriek tomu, ze som narocny, ozvucenie v 308 nie je zle. Citovat
homat Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 je to podstatný rozdíl, standardní RD4 v 308 hraje zcela jinak než v 307. Byla to první věc, které jsem si všiml, když jsem přesedal po cca 15.000 z 308 do 307. Ozvučení 308 je z mého pohledu opravdu dobré. Citovat
permonik7 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Popravdě jsem nezaznamenala nějaký ušislyšný rozdíl. V obou autech jsem měla tovární ozvučení a u obou po čase začaly repráky drnčet ( o 308SW podstatně dřív, netuším proč). Možná to bude kus od kusu. Jinak se mi zdá, že hrají dobře obě, dokud nepozlobí repráky;) Citovat
Yantschi Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 V novembri som pisal, ze tovarne ozvucenie je fajn, ale repraky zacinaju drncat, takze, ako som predpokladal, dlho nevydrzia. Je pravda, ze som ich pustal dost nahlas, ale nevadi, aspon sa donutim dat tam moju aparaturu Kicker. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.