Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originally posted by Bohumil

2 \"Destiny\" : Mohl by jsi stvořit prosím taky něco pro mého \"Jeana\" ?:(

ak treba mozem aj pridat ruku k dielu a spravit ti ikonku. staci ked mi posles tvoju farbu a typ

Odesláno

4 \"Radmont\" : děkuji za nabídku, můj \"Jean\" je 5ti dv. hatchback, barva \"Sherwood\" (taková ta tmavě zelená metalíza).

Jestli můžu požádat pošli mi prosím návrh na můj email. (viz členi).

Odesláno

No diky za snahu panstvo, ale abych to trochu zhodnotil, na te prvni fotce je zajimavy ten nazev, ale jinak to moje autiko vypada z tehle strany krapitek jinak a co se tyce te druhe fotecky, uz asi vim co znamena vypadat futuristicky, to jako ze blbe ne ? Ale jinak diky, ted uz si ho vyfotim -pazouta- a obstastnim vas s jeho foteckama:papa

Odesláno

mas recht, usil jsem si na sebe bic, nevis kde je popsano jak vkladat ikonu ? Vim ze to je nekde je ale jsem linej to hledat, tak se ptam tech zkusenejsich a starsich, a mladsich;)

Odesláno

2 \"Destiny\" : Jestli můžu požádat, pošli mi prosím návrh ikony na můj email. (viz členi).

Barvu a typ znáš, měl by to být nějaký pohled zpředu ze šikma (vypadá akčněji), a nějak tam namontovat to \"Jean\", nebo \"Bohumilův Jean\". Možná něco ve stylu fotky u členů. (Je stejně od tebe). Už předběžně děkuju.:D

Odesláno

Takze jeste jeden pitomy - muj - dotaz, kdyz nemam web. stranky , tak ji tam nedam ? :o

2Destiny - diky za ochotu, ale chci si to vyzkouset, mozna prilezu po roce na kolenou s prosikem:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...