Dejff.CZ Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Zdravím všechny, zajímalo by mě, jestli se dá nějakým způsobem narovnat brzdič, je zřejmě zkřivený po bouračce, na první pohled to není vidět, při výměně destiček v brzdiči na levém kole jedna z nich blíže k motoru nešla vyndat, dolní plocha o kterou je destička zapřená je mírně zkosená. :/ Nakonec se jí vyndat podařilo, a stejný problém byl i se zandaváním nové. Při brždění to dost píská, zvlášť když je zima. Díky za případnou radu. Citovat
jofo Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Brzdy su dost dolezita vec na aute. Mozno by sa to dalo narovnat, ale nikto nevie co to spravi z materialom. Aby sa nestalo ze ked budes prudsie brzdit tak ti to praskne a narobi viacej skody. Ja viem ze dnes nie je koruniek nazvys, ale...... Co to stoji na vrakaci? Citovat
Y2K Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Na vrakacoch toho asi moc nebude.... Mne sa momentalne vezie jedno coupe na diely, ak budu pasovat brzdice ozvem sa ti. Citovat
Dejff.CZ Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Zrovna zjišťuju kolik stojí nový...na seznamu.cz jsem v inzerci našel dva za 7000,-, samozřejmě použíté, vzhled nevalný, otázka je, v jakém jsou stavu...jak říkáš, vyplatí se asi nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.