peugeotík 307 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ahojte peugeotáci!Mám taký problém:Pri volnobežných otáčkach mi motor akoby klepal o karosériu,motor 2,0hdi.Mohol by to byť utrhnutý silentblok motora?Ak je to silentblok dá sa vymenit aj v domacich podmienkach,bez navštevy servisu?Robil to už niekto?DAKUJEM!!! Citovat
Ticcino Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No, vyměnit se určitě dá, když víš jak na to. Já to slyšel jen teoreticky. V praxi jsem to nikdy neviděl. Silentbloky by tam měly být tři. Jeden pod motorem, druhý na pravé straně motoru (ten je i vidět) a třetí je pod baterkou. Pří výměně je třeba motor zajistit, aby ti nevypadl na škebli, vydloubat ten starý, a nový mít předtím v mrazáku, aby se smrsknul. Snad ještě trošku namydlit mýdlem, aby tam lépe šel. Nicméně, jak píšu, nikdy jsem to neviděl, nedělal a to co jsem napsal, jsem někde četl po různých fórech. A osobně bych se do toho nepouštěl, protože jsem nešikovnej. Edit: to klepání může být nějaký plech kolem výfukového potrubí nebo podobná chujovina. Spíš bych hledal tam, než hned měnil silentbloky. [upravil dne 4.11.2009 Ticcino] Citovat
peugeotík 307 Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Za radu pekne dakujem,pozriem,či nieje niečo uvolnené a potomaž asi zajdem do servisu na kontrolu. Citovat
georgegg Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 jj taky sem myslel že mam ko silentlok, ale měl sem urezlej držák výfuku po výměně stejně žádná změna tak sem prohlíd auto zespoda a měl sem uvolněnej žáruvzdornej plech co je mezi výfukem a karoserií po přidělání je všechno ok, jestli budeš mit taky uvolněnej ten plech tak si dej bacha at neurveš ten šroub jako já, musel sem pak odvrtávat starej a dělat novej závit, jinak přístup tam byl jak penězům:aut Citovat
peugeotík 307 Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Ked budem mať auto zdvihnuté pozriem to ale ked pridám plynu na1200 otačok tak ten zvuk prestane.Za radu ďakujem!!! Citovat
georgegg Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 mně to dělalo je při 2100 otáčkách, jinak sem o tom nevěděl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.