Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte peugeotáci!Mám taký problém:Pri volnobežných otáčkach mi motor akoby klepal o karosériu,motor 2,0hdi.Mohol by to byť utrhnutý silentblok motora?Ak je to silentblok dá sa vymenit aj v domacich podmienkach,bez navštevy servisu?Robil to už niekto?DAKUJEM!!!

Odesláno

No, vyměnit se určitě dá, když víš jak na to. Já to slyšel jen teoreticky. V praxi jsem to nikdy neviděl. Silentbloky by tam měly být tři. Jeden pod motorem, druhý na pravé straně motoru (ten je i vidět) a třetí je pod baterkou.

Pří výměně je třeba motor zajistit, aby ti nevypadl na škebli, vydloubat ten starý, a nový mít předtím v mrazáku, aby se smrsknul. Snad ještě trošku namydlit mýdlem, aby tam lépe šel. Nicméně, jak píšu, nikdy jsem to neviděl, nedělal a to co jsem napsal, jsem někde četl po různých fórech.

A osobně bych se do toho nepouštěl, protože jsem nešikovnej.

Edit: to klepání může být nějaký plech kolem výfukového potrubí nebo podobná chujovina. Spíš bych hledal tam, než hned měnil silentbloky.

[upravil dne 4.11.2009 Ticcino]

Odesláno

jj taky sem myslel že mam ko silentlok, ale měl sem urezlej držák výfuku po výměně stejně žádná změna tak sem prohlíd auto zespoda a měl sem uvolněnej žáruvzdornej plech co je mezi výfukem a karoserií po přidělání je všechno ok, jestli budeš mit taky uvolněnej ten plech tak si dej bacha at neurveš ten šroub jako já, musel sem pak odvrtávat starej a dělat novej závit, jinak přístup tam byl jak penězům:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...