Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Svetla su pekne, ale tieto vyzeraju dost ako sunty z polska, to rucne nastavenie vysky je dost o hubu, na STK by z teba asi radost nemali:roll

Odesláno

mam černé od sonaru něco jako ten 2 odkaz od 309GT ale s motorkama (bez bych ani nebral) ale mám menší problém nemají manuální nastavení a svítí moc vysoko i když jsou motorkama dole. tak bych se ujistil ať mají motorky i man. nastavení

Odesláno

v některém linku už to tu je

img030.jpg 309GT někde jsme o tom četl ale někde psali že např. origo světla Bosh a Valeo mají každý jiné motorky tak nevím které by tam pasovali. a někteří tvrdí že se nedají ani vyndat ....

Odesláno

Zdravím,uvažuju o koupi nových světel na 307,byly by jste ochotní poslat nějaké fotky?zájímalo by mě jak to vypadá ve dne,rozsvícené potkávačky aty. díky moc všem

Odesláno

ty žluté parkovačky už tam nejsou jsou tam místo toho bíle led diody. vypadá to líp. zítra vyfotím..

img0311ms.jpg

img03101.jpg

a zadní

img0313oq.jpg

[upravil dne 3/11/09 wojtěch]

[upravil dne 3/11/09 wojtěch]

Odesláno

Nejdůležitější je sehnat světla s elektrickým nastavením výšky. To manuální je k ničemu a budeš z toho nešťastnej, vím to z vlastní zkušenosti, tu chybu jsem sám udělal.

Odesláno
Původně zaslal: wojtěch

elektrické určitě ale mi je skoro k ničemu když světla jsou nastavené úplně dolů a pořád to svítí moc vysoko a nevím jak je mám stáhnout níž...

Musíš je nejdřív seřídit šroubem s reostatem nastaveným do nejvyšší polohy. Pak to bude sedět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...