bombarderik Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ahojte, mam taku otazocku. kupil som si nove trysky na ostrekovanie predneho skla tie co striekaju do V. ne su gulate ale take trojuholnikove. Je tu problem taky ze ked ich nasadim tak striekaju rovno do stieraca a nedaju sa naklopit vyzsie. Ta triska sa mi proste neda naklopit. Takze su mi na ho....no. Mate niekdo take a ako vam to funguje. Diki za pomoc. Citovat
pavlos1112 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 mam ty samé trošku jsem je nadzvihl od kapoty aby stříkaly výš jinak s tím asi nic jiného neuděláš Citovat
oni Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 je tad ynekde postuop na to, jak to zbrousit,aby strikali dobre, ja je mam treba na xsaru a strikaj mi suprove bez upravy! Citovat
pavlos1112 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 mam taky z xary a stříkaj dolu asi zaleží taky na sklonu kapoty Citovat
marko306 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Xsara má iný sklon kapoty ako P-306 tak preto striekajú nižšie ako na Xsare. Niekto to tu riešil zbrúsením. tu je niečo čo by ti mohlo pomôcť http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=50797&page=1#pid625649 [upravil dne 2/11/09 marko306] Citovat
bombarderik Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Ved prave ze xsara ma asi iny sklon kapoty. Ja som ich kupil origo v peugeote a boli origo na 306. Tak my nejde do hlavy kde sudruzi z NDR udelaly chybu. No ked to inak nepojde tak ich budem musiet zbrusit. Citovat
bombarderik Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 No ako som sa docital tak musia byt fakt aj dva druhy kapoty a dva druhy trysiek. No ja mam asi tie horsie :D no nic ide sa brusit.. Horsa do toho Citovat
dolly1010 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Víš jak to chodí u pežota: Jedno auto - 2 kapoty, čtvery brzdy, šestery ložiska, ... Citovat
kalio306 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ja mam v trojuholníkové trysky a majú guličky ktoré sa dajú nastaviť podľa potreby da sa nimi točit hore dole doprava dolava ale asi ich bude fakt viac druhov no origo tam boli tak nevim Citovat
domikra Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ja mám škodovácke trysky,musel jsem trochu upravit,zvětšít dírky,jsou taky s kuličkama všesměr:D Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ja som kupoval nove trysky origo v Peugeote a upozornil ma na to ze su 2 druhy na P306, ale podla VIN mi dal spravny a pasuju aj striekaju presne;) Citovat
bombarderik Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Tak ja som kupil asi tie zle. Nevadi uz som ich zacal obrusovat takze pomaly sa dostavam na ostrek dostredu skla. Diki vsetkym za odpovede a pomoc. Citovat
bombarderik Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 Tak som ich obrusil ale stale to este neni ono striekaju nieco pod polovicu okna. Ale je to trosku lepsie ako tie dva streky z tych starych. :D Citovat
marko306 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 to je o.k. si ja myslim. Stierače ti to toľko roznesú po skle. Ešte ich vyskúšaj za jazdy, kedy má na ostreky aj vpliv náporového vetra Citovat
bombarderik Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 Dneska som sa zastavil pre jedne 607 na parkovisku a ta mala take fajne tie trisky. Malo to klasika dve ocka ale dali sa vyskovo nastavit. A striekaju do V. Takze asik do buducne ked tieto zoderiem :D tak si kupim take. Citovat
306xn Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Nazdar ja som bol na vrakovisku a nasiel som tam ostrekovace na saxe rv okolo 2003-2005 a potom som ich trocha zbrusil aby striekali vyssie a teraz mam pokoj. Paradne rozstrekuju vodu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.