Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam taku otazocku. kupil som si nove trysky na ostrekovanie predneho skla tie co striekaju do V. ne su gulate ale take trojuholnikove. Je tu problem taky ze ked ich nasadim tak striekaju rovno do stieraca a nedaju sa naklopit vyzsie. Ta triska sa mi proste neda naklopit. Takze su mi na ho....no.

Mate niekdo take a ako vam to funguje. Diki za pomoc.

Odesláno

ja mam v trojuholníkové trysky a majú guličky ktoré sa dajú nastaviť podľa potreby da sa nimi točit hore dole doprava dolava ale asi ich bude fakt viac druhov no origo tam boli tak nevim

Odesláno

Ja som kupoval nove trysky origo v Peugeote a upozornil ma na to ze su 2 druhy na P306, ale podla VIN mi dal spravny a pasuju aj striekaju presne;)

Odesláno

Dneska som sa zastavil pre jedne 607 na parkovisku a ta mala take fajne tie trisky. Malo to klasika dve ocka ale dali sa vyskovo nastavit. A striekaju do V. Takze asik do buducne ked tieto zoderiem :D:D tak si kupim take.

Odesláno

Nazdar ja som bol na vrakovisku a nasiel som tam ostrekovace na saxe rv okolo 2003-2005 a potom som ich trocha zbrusil aby striekali vyssie a teraz mam pokoj. Paradne rozstrekuju vodu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...