DENISXXX Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Cau,mam dotaz,vymenil jsem ty velke silentbloky na zadni naprave z duvodu plavani auta,zlepsilo se to tak o 60procent,jsou tam hned vedle jeste mensi silentbloky.Nevite nekdo jestli maji velky vliv na plavani?Nebo uz jenom zbyva repasovat napravu? :-( ,diky Citovat
bombarderik Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ked si to mal rozobrate mohol si aj tie vymenit. Citovat
kovi306 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 silentbloky maj vliv na plavání auta??? :myslim to som nevěděl, potvrdte to eště někdo zkušenej, to sem fakt eště neslyšel:bojim Citovat
Dakie Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 jistě že mají silentbloky vliv na plavání.. jde o uchycení nápravy a pokud už jsou \"vykloktaný\" tak se náprava naklání.. to platí jak o silentblokách v ramenech na přední nápravě, tak u zadní nápravy.. Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Jasne ze silentbloky maju vplyv na plavanie, po ich vymene mi auto sedi na ceste omnoho lepsie, je to dost citit, moje silentbloky boli uz totalne vymlatene:nevim A inak ked uz si menil jedny, mal si vymenit hned vsetko, predpokladam ze si vymenil predne, cize zadne by ta vysli na nejakych 30 eur oba a mal by si pokoj:super Citovat
Jindras Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Co vím já,tak ty zadní vydrží opravdu mrak km,jediný známý problém je u Peugotů zadní náprava!!! Citovat
Qcko Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Hej, vydrzia dost, moje mali 240000 km ked som ich menil, tak dufam ze tie nove vydrzia tiez tolko:super Citovat
DENISXXX Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 jj,menil jsem je pri 250 000km,uz se to bouchani a plavani nedalo vydrzet Citovat
kmotrik Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 zajímalo by mě jak by se chovala 306 na tomhle nedávno jsem taky měnil silentbloky a jelikož je teď hnusně tak brouzdám po ebay a našel jsem celokovový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.