Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem voštík tak tak, takovy lidi mam strasne \"rad\" a taky je vytesnuju ze sveho okruhu pratel. At se uzavrou do svy spolecnosti a ukaze se jak dlouho prezijou To by bylo ghetto Citovat
Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem mk405 Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205. Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:( Lidi, Shade bejvaly jedny z nejlepších aut... Ukažte mi jediný jiný, kterýmu je taky dvaadvacet let a ještě pořád vypadá jako nový - a stále se dědkovi a bábě odvděčuje za garážování věrnou službou... Kdyby komouši tak nebrzdili vývoj a neudáváli jeho směr, byla by dnes škoda mooooc pěkná i bez VW... Například co se týče Favorita - škodovka vyvíjela malá hranatá světla a komouši ten vývoj stopli, abychom nebyli před rusákama. Proto musel Favorit do Itálie k Bertonemu, aby mu udělal design karosérie k těm OBROVSKÝM světlometům. BTW Dělala to tatáž firma, co designuje Ferárka. Kdyby byla malá světla, bylo by hezčí auto. Vemte si starý eRko... a srovnejte ho se stejně starýma poršákama... Stejně krásný auta, nemůžu si pomoct... Citovat
Ráďa Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 lexa:je ta mejlovka správná?Mě to píše špatná adresa:(Za volant asi 200,-Kč na pivo loučím se s ním nerad měl jsem ho dlouho asi ve 3. au?ákách. Citovat
Marlin Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Luger Napsán autorem mk405 Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205. Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:( Lidi, Shade bejvaly jedny z nejlepších aut... Ukažte mi jediný jiný, kterýmu je taky dvaadvacet let a ještě pořád vypadá jako nový - a stále se dědkovi a bábě odvděčuje za garážování věrnou službou... Kdyby komouši tak nebrzdili vývoj a neudáváli jeho směr, byla by dnes škoda mooooc pěkná i bez VW... Například co se týče Favorita - škodovka vyvíjela malá hranatá světla a komouši ten vývoj stopli, abychom nebyli před rusákama. Proto musel Favorit do Itálie k Bertonemu, aby mu udělal design karosérie k těm OBROVSKÝM světlometům. BTW Dělala to tatáž firma, co designuje Ferárka. Kdyby byla malá světla, bylo by hezčí auto. Vemte si starý eRko... a srovnejte ho se stejně starýma poršákama... Stejně krásný auta, nemůžu si pomoct... jj eRko, nejkarsnejsi skodovka, a pak jeste stara Felicia aOPktavia, a samozrejme 1100 coupe :D:D stary skodovky sou ty nejnadhernejsi Citovat
John Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 S tim souhlasim v ty dobe to bylo jediny radoby sportovni auto ktery jsi si mohl u nas za komancu koupit.A na svoje stari vypadaji erka hezky.A hlavne kdyz se o ne clovek stara tak budou jeszdit furt. Citovat
lexa Odesláno 17. srpen 2004 Autor Odesláno 17. srpen 2004 :D2 Ráďa: tak už se s ním rozluč a sem s ním ke mě.;):papa PS : Email :kraal@volny.cz je správná. Citovat
mk405 Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 skoda, sice máte pravdu s tou krásou ale stejně z ní mám blbej pocit teda za jízdy, to rovné sklo pred sebou . . . a že máte všichi peugeotíky:D jinak dnes jsem koukal do mototechny a co nevidím fungl nový shade volant za 900,-.mk:papa Citovat
Jacobo Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 nechci se tu bavit o skodovkach, dobre mi poslouzila... panove, kouknete na muj volant... Citovat
Driver Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Já jsem sehnal celkem pěknej volant u Auto-moto Riegger ve výprodeji za cca 1000,- + 1200,- nába. Jinak tam prodávají volanty O.B.A. v cenách od 1500,- a mají tam i jeden, který vypadá skoro jako ten škodovácky [Editován dne 16/9/04 Driver] Citovat
lexa Odesláno 17. září 2004 Autor Odesláno 17. září 2004 Jé ten je hezký ten chci za tu cenu taky.!:o:o;) Citovat
Operator Odesláno 17. září 2004 Odesláno 17. září 2004 Ten je fakt super, nemít v tom mym pytel, taky by se mi líbil. Lexo, ty jsi ten škodováckej fakt ještě nesehnal? :D Citovat
Operator Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 A můžu vědět co na něm vyrábíš? Jen tak ze zvědavosti. Žeby dálkové ovládání k rejdyju, či řazení na volant alá Formule? :D:D:D:D:papa Citovat
Marauder Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 já bych mel na prodej tenhle - je to Victor nába je typ M 914 volantík má prumer 33, volant jetej nába new ... Citovat
lexa Odesláno 20. září 2004 Autor Odesláno 20. září 2004 Vyrábím právě tu nábu a tlustší věnec volantu. To Marauder:A za kolik by ten volant byl? a nába?;):papa [Editován dne 20/9/04 lexa] Citovat
lexa Odesláno 20. září 2004 Autor Odesláno 20. září 2004 Za 2.2 je teď ve slevě nový VIKTOR i s nábou. Citovat
Marauder Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 to je sice fakt, ale je to plastová shitka tohle je kuze - OK, 1700,- niz nejdu toho dam synovcovi na trikolku radsi ) Citovat
lexa Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 Tak si ho zatím zamlouvám, jdu si změřit průměry, a pak se ozvu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.