Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem voštík

tak tak, takovy lidi mam strasne \"rad\" a taky je vytesnuju ze sveho okruhu pratel. At se uzavrou do svy spolecnosti a ukaze se jak dlouho prezijou :D

To by bylo ghetto :D

Odesláno
Napsán autorem mk405

Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205.

Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:(:(:(

Lidi, Shade bejvaly jedny z nejlepších aut... Ukažte mi jediný jiný, kterýmu je taky dvaadvacet let a ještě pořád vypadá jako nový - a stále se dědkovi a bábě odvděčuje za garážování věrnou službou...

Kdyby komouši tak nebrzdili vývoj a neudáváli jeho směr, byla by dnes škoda mooooc pěkná i bez VW... Například co se týče Favorita - škodovka vyvíjela malá hranatá světla a komouši ten vývoj stopli, abychom nebyli před rusákama. Proto musel Favorit do Itálie k Bertonemu, aby mu udělal design karosérie k těm OBROVSKÝM světlometům. BTW Dělala to tatáž firma, co designuje Ferárka. Kdyby byla malá světla, bylo by hezčí auto.

Vemte si starý eRko... a srovnejte ho se stejně starýma poršákama... Stejně krásný auta, nemůžu si pomoct...

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem mk405

Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205.

Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:(:(:(

Lidi, Shade bejvaly jedny z nejlepších aut... Ukažte mi jediný jiný, kterýmu je taky dvaadvacet let a ještě pořád vypadá jako nový - a stále se dědkovi a bábě odvděčuje za garážování věrnou službou...

Kdyby komouši tak nebrzdili vývoj a neudáváli jeho směr, byla by dnes škoda mooooc pěkná i bez VW... Například co se týče Favorita - škodovka vyvíjela malá hranatá světla a komouši ten vývoj stopli, abychom nebyli před rusákama. Proto musel Favorit do Itálie k Bertonemu, aby mu udělal design karosérie k těm OBROVSKÝM světlometům. BTW Dělala to tatáž firma, co designuje Ferárka. Kdyby byla malá světla, bylo by hezčí auto.

Vemte si starý eRko... a srovnejte ho se stejně starýma poršákama... Stejně krásný auta, nemůžu si pomoct...

jj eRko, nejkarsnejsi skodovka, a pak jeste stara Felicia aOPktavia, a samozrejme 1100 coupe :D:D:D stary skodovky sou ty nejnadhernejsi

Odesláno

S tim souhlasim v ty dobe to bylo jediny radoby sportovni auto ktery jsi si mohl u nas za komancu koupit.A na svoje stari vypadaji erka hezky.A hlavne kdyz se o ne clovek stara tak budou jeszdit furt.

Odesláno

skoda, sice máte pravdu s tou krásou ale stejně z ní mám blbej pocit teda za jízdy, to rovné sklo pred sebou . . . a že máte všichi peugeotíky:D

jinak dnes jsem koukal do mototechny a co nevidím fungl nový shade volant za 900,-.mk:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já jsem sehnal celkem pěknej volant u Auto-moto Riegger ve výprodeji za cca 1000,- + 1200,- nába. Jinak tam prodávají volanty O.B.A. v cenách od 1500,- a mají tam i jeden, který vypadá skoro jako ten škodovácky ;)

mizar1.gif

volant.jpg

[Editován dne 16/9/04 Driver]

Odesláno

Vyrábím právě tu nábu a tlustší věnec volantu.

To Marauder:A za kolik by ten volant byl? a nába?:D;):o:papa

[Editován dne 20/9/04 lexa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...