lamasxxx Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 zdravim chtel jsem se zeptat na nejaky jednoduchy postup pri vymene spojky u 206 1,6 16V dik za rady Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 myslíš řezat fričkou,nebo pálit autogenem?? je to standartní postup,demontuješ vše nad převodovkou a pod ní,aby ses dostal na šrouby,pak poloosy ven,odpojit vše od převodovky,rozpůlit agregát a vymenit spojku--pak vše zas složit zpět--tak nějak jednoduchý postup Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 urcite vymen i gufera na poloosach takze i + prevodovy oil Citovat
lamasxxx Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 takze kdyz vymenim cele auto udelam lepe Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 no zalezi v jakem je celkovem stavu, ja menil spojku,rozvody,brzdy,tlumice ,interier a je to furt mazel. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: lamasxxx takze kdyz vymenim cele auto udelam lepe jestli jsi to nikdy nedělal,opravdu doporučuji dělat s kamarádem mechanikem,nebo rovnou do servisu--je to už náročná práce na praxi a vědomosti Citovat
lamasxxx Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 ale jo jinak je dobrej ale luxus co ma golf to asi nikdy nebude jinak tam mam i vyhrivane sedadla ale klimu tam nemam Citovat
lamasxxx Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 no menil jsem uz prevodovku i rozvodak u felicie jsem strojar a vzdy jsem si poradil jen jsem chtel vedet jestli nekdo nema nejake vychytavky Citovat
farky Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 206 je o triedu nizsie nez golf tak sa da cakat ze luxus bude v golfe na inej urovni Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: lamasxxx no menil jsem uz prevodovku i rozvodak u felicie jsem strojar a vzdy jsem si poradil jen jsem chtel vedet jestli nekdo nema nejake vychytavky když sis vždy poradil--běž do toho--v nejhorším to už někdo složí... Citovat
lamasxxx Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 tak to jo ja to teda prubnu no a na kolikby to vyslo ta vymena v neautorizovanem servisu kdyz jsem si pres net koupil spojkovou sadu jde me hlavne o tu praci Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ver si ! si medzi pežoťákmi! a postup možeš nafotiť a dať sem do vlákna urob si sám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.