Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám dotaz ohledně el.systému.Při nastartování mi začne svítit matně kontrolka dobíjení a při sešlápnutí brzdového pedálu se rosvítí naplno. a zajímavé je i ,když při sešlápnu brzdový pedál tak nejdou stahovat el.okna dveří.dík

Odesláno

Začal bych asi s tím, jestli mi auto dobíjí. Vem měřák, strč ho na baterku, nastartuj a hned uvidíš jestli ti to dobíjí. Mělo by tam být něco okolo 13.8V Pokud to tam je, tak auťák dobíjí a problém je jinde. Viděl bych to někde na špatný ukostření. Mně např. při špatné kostře v zadním světle svítily různý kontrolky na palubce a rozvěcela se kontrolka mlhovek na vypínači. Kolik máš okýnek v elektrice?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

taky mám problém, dnes jsem nabil baterku(novou) a když zapnu světla tak vidím jak mě klesne napětí v kontrolkách na palubovce, uplně se to zeslabí a když přidám plyn tak tak se to zase rozzáří na normal. jakoby málo dobijela ale dobijí dobře(proměřeno). máte nějaké rady?

Odesláno

Tak to vypada, ze ti to dobiji dobre. Zkusil bych hledat spatne ukostreni. Mas dobre ukostreny alternator a baterku? koukni na sroub na motoru, jestli neni zkorodovany

Odesláno

hledej ukostření, zkus to vždycky prostříknout kontaktolem bo tak něčim....mě to taky občas udělá, ale jen nepatrně (je to vidět jen za tmy a ani tak pořádně ne)...u mě jsou všechny závady ohledně elektriky ve španym ukostření...tak na tom budeš podobně...

Odesláno

much44: Někde se ti to ukostřuje, kromě koster zkontroluj i dráty (hlavně ty, který mají možnost se prodřít nebo zlomit).

Kloub: Kostra nebo spíš vadnej regulátor (krátký uhlíky) alternátoru.

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

a vedlejší kostry???:D

Každej vodič chycenej ke kastli (pod pojistkovkou, za světlama atd.- kupodivu ve většině případů žluto-zelený vodič)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...