erino Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Zdravím, potreboval by som poradiť s nastavením autorádia. Keď stačím tlačidlo AUDIO, zobrazí sa mi niekoľko možností nastavenia výšok, basov, atď. Jedna z možností je aj AUTO.VOLUME. Čo to znamená? Môže to byť automatické nastavovanie hlasitosti pri v závislosti ad rýchlosti? Nedá sa mi to zmeniť, stále je tam OFF. Mám 406 2,0 HDi r.v. 2001, rádio je s CD. Ďakujem za rady. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 zalezi na typu bsi, jestli to umi podporovat, jinak je to to jak píšeš Citovat
erino Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 A ako to zistím? V Peugeote, alebo podľa VIN? Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 mrkni na bsi ,pokud jimas . aby to slo mel bys mit oznaceni na stitku b2 a vyssi hod sem vin [upravil dne 1/11/09 Pe.Tr] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ty jeste nemas multiplexni rozvod tzn že to bsi neumožni Citovat
erino Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Pe.Tr, ďakujem za radu!!! Maj sa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.