Marcos Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Zdravim vsechny. Mam jen takovy maly dotaz, kde najdu termostat na 605 2.1 td? Nesmejte se mi, fakt nevim... Strasne pomalu se mi zahriva auto, kdyz je chladneji, tak jen minimalne, sotva se rucicka teploty vody pohne. Diky. Citovat
lexa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 :DPod přední kapotou v motorovém prostoru.:D:D Teď vážně - cca uprostřed motorového prostoru, kde je tlustá hadice k chladiči na bloku motoru. Je to u naftového filtru myslím.:papa Citovat
Dydzej Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 lexa: rekl bych, ze je to jeste niz a vic vlevo a trochu vzadejc, az u vodni pumpy. Vede z nej takova ta dlouha odvzdusnovaci hadicka co kouka vzadu vlevo za motorem, jakoby u nadobky na servokapalinu. Citovat
sarkan Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Ten termostat je jako rika dydzej dolu u vodni pumpy. Lehni si pod auto,a vzadu na bloku, u praveho kola je priruba s 3 sroubama. Pod ni je termostat. Nejspis ho tam nemas, jako ja. Citovat
Marcos Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 Tak diky za rady, ten termostat je fakt az vzadu za motorem u vodni pumpy. Je tam ale kur..... pristup. A jeste pri dotahovani se mi podarilo prasknout to vicko, takze chutovka. Termostat 5 kil a vicko na vrakaci 7 kil, takze se mi zas neco vyplatilo... Original v peugeotu neco pres 4 tisice... Mejte se. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.