MHS Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 zdravim nevim jestli se to tu uz resilo ale urcite ano..momentalne mi nejde pripojeni u PC tak se ted pripojuju pres mobil na internet takze hledani se mi tu nezobrazuje,...jinak k memu problemu pri nastartovani napr.rano mi cca 20 sekund piska asi remen..zvuk se ozvyva z kapoty.ted kdyz uz sou rana vixc chladna podleva piskani se prodluzuje.zajima me cim to je?a jak problem odstranim a co se muze stat?kdyby mi treba remen piskal delsi dobu? Citovat
Radek 306 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 může to být tím, že je buď málo a nebo naopak hodně našponovanej Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 a ktery remen to je ?ten co jde videt kdyz otevru kapotu?kdyz bude malo nasponovanej cose muze stat? Citovat
dano7777 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 na 90%to je remenica ktora to pohana od kluky je odlepena guma v remenici sa sklada z dvoch casti vimen remenicu a nebude torobyt Citovat
Radek 306 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ale když je vyběhaná řemenice, tak chrastí a ne, že by pískala i když teda možný je asi vše Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 nezda se mi ze by to bylo vybehane spis asi to napnuti....nemuze to byt i ten reme co pohani alternator a podobne? Citovat
Radek 306 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ten to může dělat taky, chce odposlouchat který to dělá Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 ¨kdyby to delal ten od klikovky a byl by volny je mozno ze preskoci? Citovat
MHS Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 je too piskani jen chvilkove jen par vterin pri nastartovani za studena pak to utichne.jeste treba nekdy piske kdyz je studeny motor a piskani prestane tak jeste piska kdyz mam plny rejd taky je to chvilkove Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.