Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno

:D Mojej som zaplatil autoskolu,no nic to nebolo platne.Lepsie slape na pedal pri sijacom stroji ako v aute.Nema k tomu vztah.Zislo by sa jej auto z Knight Ridera,lebo hovori co ma spravit,ale nespravi to(myslim za volantom).:nevim

[upravil dne 9/1/14 22:18 od xpetrix]

Odesláno

tak po 25t km a dvou letech opet vymeneny dve zadni krajni civky , ta jedna pro trvalou zavadu a ta druha se mi nelíbila, všechny tri zadni civky new.

konecne se zjistilo kam se mi ztraci voda , nastesti v motoru to není.

zase rosi chladic vody co jsem před rokem a pul menil :( , zatím zkusim utesnovac od tec 2000

Odesláno

Mam 63 takze by melo vlezt tak 56 pry. Ale ted jsem nevyjel do prazdna tak nevim. Prvni cerpani bylo 46 pak jsem daval 49. Takze pocitam ze je tech 56 za cas realnych.

Odesláno

Mam 63 takze by melo vlezt tak 56 pry. Ale ted jsem nevyjel do prazdna tak nevim. Prvni cerpani bylo 46 pak jsem daval 49. Takze pocitam ze je tech 56 za cas realnych.

Odesláno

Mira2B7:

Spotřeba plynu je pěkná, jen by mě zajímalo jak dlouho trvá než to na ten plyn přepne. Myslím třeba při -10, při nule a třeba při + 10. Taky mi přijde divný, že Pe.Tr kdysi psal spotřebu ve městě na benzín až 15 litrů a Ty píšeš spotřebu ve městě takovou jakou on psal na benzín mimo město. Jak to teda je? Ptám se proto, že kvůli FAP filtru u dieselu a mým jízdám více než z poloviny po městě už moje další auto asi nebude diesel.

Odesláno

To přepnutí je subjektivní a každemu přepíná jinak,je to podle teploty vody,když system dosáhne teploty vody v reduktoru cca 30 přepně se systemna LPGto je teplota při které se dokáže kapalina odpářit na plynou část lpg...

takže mě to přepíná při -10 1-2km 0 300-800m a při 10 nasednu připoutám se a rozjedu se a auto přepíná.....

když chceš jezdit hned na LPG jsou 2 varianty:

1.vstřik kapalného PG Vialle auto nastartuje a hned přepne na benzín u tohodle systému není nárust spotřeby cca 10-20% jako u vstřiku plynněho LPG,vysoká cena kolem 40000-60000

2.předehřev motoru Webasto

bohužel až dojezdí naše auta bude problem sehnat slušnej atmosferickej benzín všeobecně........

koncern už vicemene tsi,PSA thp vti postupně nebudou...tak co vybrat....

zbýva toyota,opel,mazda,....

a jelikož chci 7 mistný -2 sedačky v kufru sklápěcí,aby se do toho dál dát LPG tak mi zbývá jen Opel Zafira ,kterej se mi libí:)

a dělají ho 1.6,1.8,2.0,2.0 Turbo nebo mě se líbí 2.2 OPC

Odesláno

přepíná mi to když mam vodu +/- 30stupnu ale ne v motoru ale v tom zařizeni-reduktoru?

kazdopadne je rozdil když nastartuju a hned jedu , trva to dele , urcite je to i tim ze je to sestihrnek, proto nez odchazim tak Pet minut před tim nez jdu z domu si to dalkovym startem natocim.

pocitove lepe se to zahriva s krytem zima , je fakt ze u C8/807 to vyplni skoro cely naraznik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...