Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno

No ja nie som na Tvojej urovni.Auto davam do servisu,vymenim si tak maximalne vzduchovy,ci pelovy filter...Ale vana bola dole uz 2x,vzdy pretesnena pri vymene oleja,no aj tak je stale mastna,no nestrieka mi to ako Tebe.Ale problem s tym nikdy nemali dat dole :myslim

Odesláno

jako bych musel sundat silentblok motoru ale na ty srouby se není přes vyfuk jak dostat. sundat vyfuk???neeeeeeeeeeeeeeee

jinak srandisti v ofiko manualu Peugeot pro servis demonstruji montaz a demontaz vany na motoru vyndanem z vozu , svineeeeee:D

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem na to a mělo by to jíti malou golou pokud myslíš ty 2 šrouby u silentbloku

Odesláno

honzo , orisek se tam nevejde, dokonce jsem 8mm ořech obrousil na nutne minimum a stejne nee. ani za pomoci flexi nastavce ani kloubku, z boku jsem se dostal eskovou osmickou kterou jsem zkratil o pulku bo uz mi vadila napravnice, povolil jsem ho asi o otáčku a tim jsem skončil bo tam fakt není prostor, plochacem se nechytam, mam i kloubkovou osmu račnu očkovou ale vana ma vysoky lem a nejde to nasadit, ten lem az to sundam urco kvůli tomu uriznu, pak uz to bude ok . ted uz jen to nejak vyndat :D

Guest servisman
Odesláno

nevím jakou máš golu , ale já mám takovou malou sadu která je slabší ta by tam vešla, právě ji používám do málo přístupných míst. Zkusil bych jakoby sekáčem či jiným předmětem jako poklepávat aby se povoloval šroub.

jednou jsem si z trubky udělal jako nástrčák

[upravil dne 26/12/13 21:29 od servisman]

Odesláno

mam i malou golu ale ta litina toho silentbloku tam vadi , nedavno jsem si koupil sadu sroubovaku s bici hlavou , tak to zkusim plochym zaseknout, ale mam pocit ze ty sroubky jsou kalene.

Odesláno

7-15:30,9-17:30,15-23:30 , 14-21+so,7-14+so , +jeden z nas ma tyden pohotovost=pripraven v noci ci o vikendu na vyjezd.

nezda se to ale blbej pristup tam je , z toho drzaku bych musel upilovat tak pul centaku, je to litina a nic moc mista:(

Odesláno

Spomenul som si,ze pri prvej demontazi sa spominal problem s jednou skrutkou,asi tu myslis aj Ty.Udajne si musel narezat kriz a dal ju dole krizovym skrutkovacom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...