Dismay.zs Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Neuvažujete někdo o dodatečné montáži střešního okna. Byl jsme se podívat v servise a líbilo se mi tam jedno cca za 7.5OO,- Kč. Bylo větších rozměrů, se sluneční roletkou na kličku. Docela pěkné. Jestli máte někdo foto svého střešního okna, pochlubte se. Citovat
Dismay.zs Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 No panoráma by se mi líbila taky, ale zaváhal jsem při koupi nového vozu, tak zvažuji náhradní řešení. [upravil dne 1/11/09 Dismay.zs] Citovat
buga Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 no panoramu by som zniesol aj ja moze to byt dobreeeee saaakra... no ale tak co uz, ked uz mam pruhy Citovat
Boso Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Aj ja mam panoramu, ale pacilo by sa mi keby sa dala otvorit. Z bocnych okienok mavam prievan, myslim ze pootvoreny vrch by bol lepsi. Takze ja by som Ta so stresnym oknom podporil. Ale nedaj si to robit ziadnym patlalom, nech Ti tade nezatecie tapacirung alebo este lepsie nezacne okolo okienka hnit.. Citovat
Dismay.zs Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Jdu k profíkům. Je to vyzkoušená firma a už mě dělala střešní okénko do předešlého Opela a spokojenost, ani kapka. Citovat
nemo 88 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 takze, stresne okno zaujimalo aj mna, ale v servise,aj odbornici z Webasta mi tvrdili, ze na 5-dver. model P207 sa stresne okno neda namontovat. Tak Ti drzim palce a daj vediet ako si dopadol. Citovat
Dismay.zs Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Jdu na to v lednu, dám si ho k Ježíšku:D Citovat
Dismay.zs Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Střešní okno na SW Tak jsem byl začátkem července, před dovolenou v servisu na autoskla, kde jsem si před týdnem objednal montáž elekrického střešního okna a těsně před montáží mě bylo sděleno, že střešní okno nejde namontovat, protože SW má střešní čalounění tak vypouklé, že by tam to okno nešlo nainstalovat. Docela škoda, protože bylo super. Cena cca 17.000,- Kč. Hlavně je šíbr lepší než ta prosklená střecha, která má jen prosklení a nejde otevírat. Máte někdo střešní okno na SW namontované? Omylem jsem pro střešní okno založil novou složku, kterou jsem dneska vymazal a svůj (tenhle) starý přízpěvek jsem přetáhl sem. [upravil dne 7/8/10 Dismay.zs] [upravil dne 7/8/10 Dismay.zs] Citovat
HOFA Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Kdepak,já osobně bych neměl srdce na to aby mě někdo stříhal do střechy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.