Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neuvažujete někdo o dodatečné montáži střešního okna. Byl jsme se podívat v servise a líbilo se mi tam jedno cca za 7.5OO,- Kč. Bylo větších rozměrů, se sluneční roletkou na kličku. Docela pěkné. Jestli máte někdo foto svého střešního okna, pochlubte se.:D

Odesláno

Aj ja mam panoramu, ale pacilo by sa mi keby sa dala otvorit.

Z bocnych okienok mavam prievan, myslim ze pootvoreny vrch by bol lepsi.

Takze ja by som Ta so stresnym oknom podporil.

Ale nedaj si to robit ziadnym patlalom, nech Ti tade nezatecie tapacirung

alebo este lepsie nezacne okolo okienka hnit..

Odesláno

takze, stresne okno zaujimalo aj mna, ale v servise,aj odbornici z Webasta mi tvrdili, ze na 5-dver. model P207 sa stresne okno neda namontovat. Tak Ti drzim palce a daj vediet ako si dopadol.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Střešní okno na SW

Tak jsem byl začátkem července, před dovolenou v servisu na autoskla, kde jsem si před týdnem objednal montáž elekrického střešního okna a těsně před montáží mě bylo sděleno, že střešní okno nejde namontovat, protože SW má střešní čalounění tak vypouklé, že by tam to okno nešlo nainstalovat. Docela škoda, protože bylo super. Cena cca 17.000,- Kč. Hlavně je šíbr lepší než ta prosklená střecha, která má jen prosklení a nejde otevírat. Máte někdo střešní okno na SW namontované?

Omylem jsem pro střešní okno založil novou složku, kterou jsem dneska vymazal a svůj (tenhle) starý přízpěvek jsem přetáhl sem. :nevim

[upravil dne 7/8/10 Dismay.zs]

[upravil dne 7/8/10 Dismay.zs]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...