Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Peugeotáci. Chcel by som sa spýtat na 206 RC. Kamarát by si chcel toto autíčko zadovážit. Zaujímalo by ho hlavne aký tvrdý je podvozok a chovanie sa auta pri vyšších rýchlostiach, poprípade ako je to s poruchovostou. Má vyhliadnuté jedno autíčko : http://peugeot-206.autobazar.eu/20-rc-id1208129.html . Dík za vaše typy a skúsenosti. :papa

[upravil dne 30/10/09 roxbury7]

Odesláno

buga: ja ho taky na ceste ešte nevidel a to som trnave bližšie ako ty:D

inak hezkeje to auto a celkovo vyzera byť v pohode ja by so sa ho nebal mať viacej penazi tak by som ho bral určite

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

Ved chalanisko má už skúsenost s 206 S 16. Na tom sa mu nepáčil podvozok. Na také silné auto mu bol velmi mäkký.

mno mam taky GTI a origo podvozek byl vemi dobre nastaveny!!!!!!!!

RC ma o trochu silnejsi stabilizatory......zadni napravca je stejna jako u 206 SW ale opet silnejsi stabilizátory.....

jinak motorove je to o 40 koní cíc..tocí to o 1000 rpm víc a jede to o fous líp:):potlesk

Odesláno
Původně zaslal: s1600

o 40 koni vic a jede o fous lip?..mel jsi primy srovnani?..

mel sem srovnani svyho auta na 15\" kolech a RC na 17\" kolech..musim k tomu pripocitat jeste upravu myho řazeni...RC bylo na 400 metrech v cili o jedno auto.coz mne prijde jako \" O fous líp.\":myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...