Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no hra to az viac nez som ocakaval..

preto som sa aj rozhodol ze si necham len jednu, a druha je na predaj.. :D

tak ak by mal nahodou niekto zaujem.. :)

Odesláno

to dvojite dno je robene tak akurat, ze sa tam zmestia veci.. tu spodnu dosku som mal totizto iba taku dost hrubu.. ale teraz kufor aj tak cely neotvaram, len okno na nom, takze to ani nevidno.. :)

Odesláno

tak to je fajne potom :) inak je to važne good :)

zas som sa dozvedel novinku :) som važne nevedel že na 206 SW sa da otvoriť aj okno aj cele 5 dvere :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak a prisiel cas.. AUTO JE NA PREDAJ, zajtra doobedu (prip. na obed) prilozim sirsie info a fotky..

kazdopadne v pripade zaujmu kludne piste SZ.

Odesláno

Peugeot 206 SW

- 1.1e X-line (44,1 kW)

- 104500 km

- r.v. 10/2003

- strieborná metalíza

- prvý majitel, nefajciar, garážované, pravidelne servisované, pravidelná výmena oleja

- po výmene predných ramien, komplet spojky, tyciek stabilizátora, rozvody a kladky menené na 95 000 km

- 2x airbag, palubný pocítac (dátum, cas, grafické zobrazenie otvorených dverí, priemerná spotreba, aktuálna spotreba, dojazd, priemerná rýchlosť, príprava na teplotné cidlo), dialkový centrál, lakťová opierka , deaktivácia airbagu spolujazdca, predné elektricky ovládané okná, výškovo nastavitelný volant, posilovac riadenia, strešný nosic, hmlovky, predné Angel Eyes, tónované sklá, fólie na zadných bocných sklách, automatické zapínanie svetiel po štarte, možnosť samostatného otvárania zadného okna na kufri, hlinikové pedále (+ pôvodné gumené), komplet podsvietenie interieru, 6x repro - (v predných dverách 2x 165mm Magnat Classic 216 150W + 2x vyskove repro) + (v zadných dverách 2x 130mm Pioneer TS-G1303i 140W), komplet všetky dvere a kufor prezícne vytlmené, príprava na 2 autozosilovace (natiahnutý 2x napájaci kábel od baterky, 2x ukostrovací kábel, 2x RCA signálové káble), autorádio Pioneer DEH-P800BT (s bluetooth a mikrofónom na handsfree)

Galeria fotiek

[upravil dne 25/3/11 13:26 mindwipe]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak, po auto si dnes pride jeden znamy z vedlajsej dediny.. :mrk

nechal som v ho v takom stave ako bolo, akurat je bez subwoofrom v kufri a vybral som si odtial pioneer radio (takze tieto veci su nadalej na predaj) a dal som tam sony radio, celkom pekne tam pasuje, len skoda ze k nemu nemam ozdobny ramik okolo.. ale to ma trapi asi najmenej.. :)

premyslam ze by som dnes este spravil jednu trasu s nim na rozlucku, no uvidim ako vyjde cas..

kazdopadne dakujem Vam za super chvile a mnoho rad na fore, za kopec super novo-spoznanych ludi a mnoho dalsieho.. :papa

• O 4 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...