mindwipe Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 hmm, tak sa vcera akosi smykalo.. a asi ironiou je, ze som naschval siel z domu o 15 min skor ako zvycajne (kvoli cestam), vychadzal som z ulice ledva 20km/h, bocil no autu sa nechcelo a tak som z kroka na krok sa zosmykol do priekopy pri ceste celym bokom, nastastie dveram nic nie je.. no odniesol si to blatnik (viz foto), predny naraznik (je cely popraskany a polamany), hmlovka, podbeh pri kolese a nejake drobnosti este.. [upravil dne 12/3/10 mindwipe]
Pllaša Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Taky me zima potrapila_!! Boural jsem a to 2x!Jednou kdyz bylo namrzlo tak sem neubrzdil.Odnesl to jenom naraznik a tomu komu sem boural jenom ohnul kouly.Po druhy sem nevidel pres kupu snehu a tak sem si vic najel a narazilo do me auto. Takze nejsi sam kdo boural!
mindwipe Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 pisal mi vcera niekto ohladom svetiel, lenze mi potom padol system a nemam nanho kontakt, takze dam tie fotky sem..
mindwipe Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 tak, a este nieco.. vybral som z kufra zosilovac a subwoofer, a rozhodol som sa ze subwoofer predam (v lete by som rad urobil komplet novu hudbu do kufra), takze subwoofer je na predaj: Rockford Fosgate Punch P1, 300W, 40€
mindwipe Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Původně zaslal: Pllaša Taky me zima potrapila_!! ..Takze nejsi sam kdo boural! tak dnes som bol akurat v servise pozriet dieli, tak to vyzera ze sme celkom trafili farbu, dufam ze to bude dobre pasovat az sa to nasadi na auto..
mindwipe Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 takze, dnes sme uz poskladali na auto nove nastriekane a nalakovane diely (predny naraznik, blatnik; menil sa este predny pravy podblatnik a hmlovka na tej strane).. farbu sme trafili TAKMER presne, ale som s tym aj tak spokojny.. takze teraz to vyzera zhruba takto: a sam neviem ako som sa k tomu dnes dostal, ale dal som dolu aj pismenka z kufra, takze fotka pred a po.. len teraz premyslam co so znakom, ci ho nechat alebo vziat dolu aj ten.. pred: po:
mindwipe Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 tak a konecne prisla vcera rada aj na interier, tak som ho poriadne povysaval, vycistil a nalestil..
winco Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 krasny interier...........ja by som mal tiež asi povysavať a vyčistiť ten svoj:D
mindwipe Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 dakujem, len skoda ze to v takomto stave nikdy dlho nevydrzi..
mindwipe Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 s takouto vyskou by som asi nikde nesuchal.. :D
winco Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 na niektorých usekoch na našich cestach ti je aj hento málo:D
mindwipe Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 tak koniec vikendu je tu a spolu s nim uz aj auto s5 na kolesach len pre doplnenie plechaci sli dolu, komplet prebrusit od hrdze, nastriekat zakladnou a nasledne matnou ciernou.. tak snad mi uz nebudu spustat gumy po obvode.. [upravil dne 2/5/10 mindwipe]
mindwipe Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 @winco: pravda.. hlavne teraz, ked vsade vyrazavaju diery a snazia sa to platat po zime..
PnR Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 hmm nejake pekne disky by si tam mohol supnut, aspon 17\"
mindwipe Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 no kebyze na ne mam tak nevaham.. ale to by som musel zohnat nejake nove aj s typovym listom kvoli tp.. :D
PnR Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 z focusu si neskusal obuvat? mal by mat rovnaku roztec
mindwipe Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 ee, to mi ani nenapadlo.. ale na focuse je velmi vysoke ET..
mindwipe Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 prosim Vas, neviete mi niekto povedat, orientacne kolko asi stoji nova komplet spojka + 2 ramena + 2 tycky stabilizatora? dakujem.
mindwipe Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 problem to nie je.. lenze to trochu nechapem tam.. totizto napr lamely tam su 2, jedna stoji 45 eur druha 140 eur, rozdiel je len v znacke, a zasa trojdielna spojkova sada, ta najdrazsia tam stoji 120 eur..(lamela, pritlacny tanier a lozisko) a v servise co ma jeden znamy tu, mi povedal cenu cisto za suciastky 510eur (spojka + 2 ramena + 2 tycky stabilizatora) + k tomu praca..
Recommended Posts