Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm, tak sa vcera akosi smykalo.. a asi ironiou je, ze som naschval siel z domu o 15 min skor ako zvycajne (kvoli cestam), vychadzal som z ulice ledva 20km/h, bocil no autu sa nechcelo a tak som z kroka na krok sa zosmykol do priekopy pri ceste celym bokom, nastastie dveram nic nie je.. no odniesol si to blatnik (viz foto), predny naraznik (je cely popraskany a polamany), hmlovka, podbeh pri kolese a nejake drobnosti este..

dsc3760.jpg

[upravil dne 12/3/10 mindwipe]

Odesláno

Taky me zima potrapila_!!:grr Boural jsem a to 2x!Jednou kdyz bylo namrzlo tak sem neubrzdil.Odnesl to jenom naraznik a tomu komu sem boural jenom ohnul kouly.Po druhy sem nevidel pres kupu snehu a tak sem si vic najel a narazilo do me auto.:grr Takze nejsi sam kdo boural!:)

Odesláno

tak, a este nieco.. vybral som z kufra zosilovac a subwoofer, a rozhodol som sa ze subwoofer predam (v lete by som rad urobil komplet novu hudbu do kufra),

takze subwoofer je na predaj:

Rockford Fosgate Punch P1, 300W, 40€

dsc3873b.th.jpg dsc3889.th.jpg

dsc3900.th.jpg dsc3888h.th.jpg dsc3877r.th.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

Taky me zima potrapila_!!:grr ..Takze nejsi sam kdo boural!:)

tak dnes som bol akurat v servise pozriet dieli, tak to vyzera ze sme celkom trafili farbu, dufam ze to bude dobre pasovat az sa to nasadi na auto.. :)

Odesláno

takze, dnes sme uz poskladali na auto nove nastriekane a nalakovane diely (predny naraznik, blatnik; menil sa este predny pravy podblatnik a hmlovka na tej strane).. farbu sme trafili TAKMER presne, ale som s tym aj tak spokojny.. :)

takze teraz to vyzera zhruba takto:

dsc4012s.jpg

dsc4048r.jpg

a sam neviem ako som sa k tomu dnes dostal, ale dal som dolu aj pismenka z kufra, takze fotka pred a po..

len teraz premyslam co so znakom, ci ho nechat alebo vziat dolu aj ten.. :myslim

pred:

dsc4003.jpg

po:

dsc4053t.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak koniec vikendu je tu a spolu s nim uz aj auto s5 na kolesach :)

len pre doplnenie plechaci sli dolu, komplet prebrusit od hrdze, nastriekat zakladnou a nasledne matnou ciernou..

tak snad mi uz nebudu spustat gumy po obvode.. :roll

dsc5572.jpg

dsc5563.jpg

dsc5568r.jpg

[upravil dne 2/5/10 mindwipe]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

problem to nie je.. lenze to trochu nechapem tam.. totizto napr lamely tam su 2, jedna stoji 45 eur druha 140 eur, rozdiel je len v znacke, a zasa trojdielna spojkova sada, ta najdrazsia tam stoji 120 eur..(lamela, pritlacny tanier a lozisko)

a v servise co ma jeden znamy tu, mi povedal cenu cisto za suciastky 510eur (spojka + 2 ramena + 2 tycky stabilizatora) + k tomu praca..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...