PetrMach Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Ahoj všem, mám dotaz - při odemknutí auta dálkovým ovladačem na klíči se mi samovolně otevře i zadní okno na dveřích kufru. Občas je problém ho pak zabouchnout - stále dokola se odevírá/odemyká, musím ho zavírat třeba 10x než se zaklapne. Když se mi to nedaří, nejde samozřejmě ani zamknout auta... Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Nemůže být problém v klíči nebo v zámku? Děkuji moc předem. PM [upravil dne 29/10/09 PetrMach] Citovat
kajvet Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 a mačkáš správné tlačítko? :-) ono když máš auto zamčené a zmáčkneš to prostřední tlačítko tak se zadním oknem se otevře i celé auto... Nicméně když ti to jde blbě zabouchnout,tak bych to viděl na zámek,ten se dá štelovat,tak bych to zkusil tam Citovat
Vendis69 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Taky bych to viděl na ten zámek, podobně mi to dělalo totéž a někdy mi odskočilo okno i při jízdě. Zámek jsem dotáhl a od té doby mam pokoj. [upravil dne 29/10/09 Vendis69] Citovat
PetrMach Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 VYŘEŠENO byl chybný zámek, museli měnit celou tu část kde je zadní stěrač. Bohužel mi přitom rozlámali plasty, které jsem musel taky koupit. Takže už to snad bude fungovat. Cena opravy - nejprve cca 1400 za práci a výměnu části zámku a pak cca 600 za výměnu plastů na sterači. Díky a mějte se Citovat
pajo30 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Ráno som našiel ulomený zadný stierač zlomilo sa to plastové oko ktoré ide na tú kovovú drážkovanú časť ktorá ním hýbe, nevie niekto poradiť či sa dá kúpiť len samotný stierač a ak áno spôsob montáže??? Citovat
Brizan Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Jedná se o položku č. 10? Jestli ano tak její číslo a cena je 00006429EV DRŽ STÍRÁTKA 675,90 CZK Citovat
pajo30 Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 jjo 10 je presne to čo mi ten hajzlík ulomil a čo montáž zložitá ?????? Citovat
Brizan Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Nevim přesně, zatím sem to nesundaval, ale podle toho obrázku by to nemělo být zas až tak složité. Sundat kryt č. 20 ten tam bude pravděpodobně pouze nacvaknutý, pak povolit matku č. 70. Nejhorší asi bude vysunout to ramínko které bude pravděpodobně na nějakém tisícihranu a ty bývají zpravidla dost zarostlé. Doporučuji pěkně prostříknout WDčkem nechat odstát a pak to zkusit vylomcovat. Bohužel já už tí víc neporadim vše je pouze dedukce z tohoto obrázku.... Citovat
pajo30 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Práve to rameno mi niekto ulomil, takže ako ho dostať von si už starosti robiť nemusím. Ďakujem za obrázok aj radu. Citovat
Eismen1 Odesláno 24. září 2024 Odesláno 24. září 2024 Zdravím chlapy. Pocitam ze uz to tu určitě někdo řešil ale nemůžu to najít. Mám 407sw. Když vyjedu auto se samo zamkne. To je normální. Ale někdy ne vždy se během jízdy stane že slyším cvaknuti a jakoby se otevřou 5. dvere. Fyzicky ne. Musím pak vystoupit otevřít a znovu zavřít.. když s tím bouchne manželka trochu víc. Tak také hlásí že jsou otevřené. Když se závěru normálně v klidu tak je vše ok. Ale při jízdě prostě někdy odskoci. Má někdo zkušenost? Plus tedy teď je to asi 14 dní co nefunguje zadni sterac. Když okno otevřu sterac se normálně hýbe takže zarezla osicka nebude. A když nechám okno otevřené a sterac na pacce zapnu ani se nehne. Děkuji za rady Citovat
pavelu96 Odesláno 24. září 2024 Odesláno 24. září 2024 před 45 minutami, Eismen1 napsal: když s tím bouchne manželka trochu víc. Tak také hlásí že jsou otevřené. Když se závěru normálně v klidu tak je vše ok. Takže problém je v manželce? A teď vážněji. Spíš bude problém v přechodce kabelů mezi 5 dveřmi a kastlí - může být poškozený některý z kabelů - je tady na fóru mraky případů - pohledej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.