Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak jsme rodily ( štěňátka) :-)

Recommended Posts

Odesláno

No teď je to trochu složitější, já jsem z Bohunic, ale následovala jsem polovičku (Dave_k) do Holic, ale minimálně 2x měsíčně jezdíme do Brna k našim, takže to máme fakt kousek.

Z Ostopovic, tam někde nahoře, vůbec netuším, jak se tomu říká, je nádhernej výhled na noční Brno, ráda jsem tam chodívala....kde sou ty časy :(

Odesláno

Tak to se máš, není nad výhled na krásně nasvětlenou Bohunickou nemocnici :aut .

Hitlerova dálnice?? To jsem ještě neslyšela...i když není tam takovej podstavec v lese?? A druhej je na přehradě, ne? To místo, co myslím, jsou asi ty 3 břízy :myslim , chodili jsme tam aji se základkou.

[upravil dne 28/10/09 Aluška]

Odesláno

tak to tam někdy budu muset zajít:D:D:D

a jestli budete mít cestu kolem tak se klidně stavte ;) aspoň poznám osobně někoho kdo jezdí na prígl srazy:D

Odesláno

O víkendu by to mohlo vyjít, kdyžtak pošli do SZ tel. číslo a my se ozvem, pokud bude chvilka.

Nejsme zrovna pravidelní účastníci Priglu kvůli vzdálenosti, ale párkrát jsme tam byli a vesměs všechny lidičky, co se tam schází, známe. Měl by ses tam ukázat a nebo rovnou dojet na nějakej větší srázek :P .

Odesláno

to sem Ti už psal že su takovej stydlín, neumím přijet někam kde je už nějaká partie lidí co se znají a začít se bavit jakoby nic:D A číslo posílám na SZ

Odesláno

No, ty jsou ale k sežrání! Pardon, to bylo samozřejmě - láskou. Super máma, takovej nářez a všechny v pohodě. Pěkně tu \"bandu\" krm.:papa:papa:potlesk:potlesk

• O 2 týdny později...
Odesláno

v sobotu ještě nevím jestli budu doma ale v neděli budu na 100%

Jinak rostou, mají v průměru 1,2kg což je asi o 1,5 víc než při narození:) a už se jim začínají rozlepovat očička, zítra udělám nějaký aktuální fotečky:)

Odesláno

Ok, asi to bude někdy odpoledne, u našich bývá oběd nejdřív kolem 14hod., takže určitě dřív než v 15hod., bychom tam nebyli, ale ozveme se dopředu, neboj :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...