Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vobec mi ani nezopne to relatko pri radiacej jednotke nemam tam stavu...a ani dnu na palubovke mi nesvieti ta diagnostika ked dam kluc do 2 polohy... a ked to napojim na priamo tu cievku tak nejde nic ani otackomer ani sa neda pridat plyn stale drz yotacky cca 3000... podla zvuku motora

Odesláno

mrknul bych se na pojistky.. pokud ti nesvítí kontrolka motoru, tak by taky mohla prasknout pojistka od autodiagnostiky motoru, už se mi to taky stalo..

edit: a ještě mě napadlo, že tohle dělá taky kapotovej spínač. je u levýho předního tlumiče, tak ho zkusit zamáčknout, jestli nevyskočil.. odpojuje napětí k čerpadlu..

[upravil dne 16/5/13 21:09 od LORD_mapiv]

Odesláno

poistky su vsetky ok ten snimac som skusal... uz som bezdarny... stava nejde ani do riadiacej jednotky a ani do toho relatka....ked som menit tie tesnenia na cerpadle tak som odpajal aj baterku.. mne to robilo sem tam raz zacas ze som nemohol nastartoval niekedy az na 3 krat... a teraz nejde vobec ... skusal som aj druhu radiacku aj to relatko . dal som moju radiacku aj reladko do druhej 406 ky a t aisla pekne tak radiacka a rele je dobre.... takisto vsetky poistky..:bojim:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

stale mi to tecie z toho bocneho aktuatoru.. co tam je aj ventil zhasnutia motora.. menil som tam gumicky dvakrat mal som to rozobrate 4 krat a stale to tecie... :myslim ked stojim na mieste z pustenim motorom tak je pod autom flak nafty.....

Odesláno

lebo podla tohto navodu co ste tu davaly aj presny popis gumiciek sa mi zdaly male ale kupil som gumicky aj podla navodu aj podla toho co som si zmeral priemeri otvorou a veci ake tam maju bit.. lebo podla toho mi to vychadza ze rozmery ak esu tu su rozmery vnutorne ho obvodu,,

Odesláno

preto sa pytam ze ci su to rozmery vnutorne... tych gumiciek.. lebo tak by to sedelo...kupil som aj take ako su tu ale ti emi tam nepasuju.. a kupil som aj o 2 mm vadsie a tie tam pasuju ale tecie mi to stale z tohto bocneho...vrchny drzi pekne..

Odesláno

to jsou rozměry těch gumiček co si máš koupit když tam dáš větší nepřitlačí se a zostane tam mezerka která ti nebude dělat dobrot podle mě tam dej to co tam patří všem to drží a dirky se neucpali vyzkoušíš uvidíš s těma gumkama co máš napsané dal jsi je tam a teklo to nebo jsi tam dal ty co jsi naměřil

Odesláno

vsetko su to vnutorne priemery.. tych gumiciek.. kupil som take ako su v popise a stale to tecie dnes som pri tom stravil 5 hodin mal som to rozobrate snat 20 krat. ono to tecie aj ked riadne napumpujem balonik... na tahanie nafty...tecie to tam ako su tie gumicky 19x1,5 mm niekde odspodu..gumicky sedia pekne tak neviem kde je chyba,...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...