Jirka30 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 aha,já ho dával do svorkovnice která je přidělaná pod sedačkou.A odní pak vedl oranžový kabel na piropás.Ten jsem tam samozřejmě nedával zpět.Normálně jsem to pod sedačkou rozpojil a dal jsem ho tam,ale stejně svítil.Už jsem z toho docela nešťastnej.Kvůli vlastní blbosti.....nejradši bych si dal na d...ku. Citovat
Jirka30 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 když to s tím odporem někomu funguje,tak začínám mít pocit že zřejmě asi odešlo i něco jiného.Mám takovej šikovnej prográmek Vivid Workshop CZ (velikost po instalaci je zhruba 3,5 GB)na auta od roku 90 do roku 07.Pěkně přehledný a dost obsáhlý co se týče aut.A je tam i vlastní diagnostika podle Led Testeru.Napíšeš tam kód chybové hlášky co ti ukáže Tester a program ti najde v čem a kde je chyba.Není tu nějaký šikulka který by mi poslal schéma vyrobení tohoto Led testeru s číslicovým displejem? Myslím že je nás víc kterým by se to hodilo.Všem kteří to pošlou moc děkuji.Můj e-mail je: Jirka10108@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.