f3Rd@ Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ja jsem mel lakovanej interier, plasty odmastit, ja jsem je jeste vzal velice jemnym smirglem a pak zaklad, barvu a lak. Mezi kazdou vrstvou jsem to nechal poradne zaschnout. Drzelo to v lete v zime, akorat na jednom asi z 5 plastu se to na jednom ohybu trochu olouplo, ale nic velkleho, na prvni ani druhy pohled si toho clovek nevsiml. Hodne zalezi na technice lakovani a schnuti. Hlavne nedavat velke vzrstvy barvy ci laku, raci 10 malych vrstev nez 1 velkou. Jo a jeste pred kazdou dalsi vrstvou jsem to ocistil od neprichycene barvy a prachu. Citovat
swedak Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Můj postup, když je to hodně vroubkovaný a chceš to mít hladký, brousit jak hovado , leptadlo na plasty, stříkací kit, plnič, pak jaký koliv autolak. Když je to hladký jen brousit, leptadlo, plnič, autolak. Pozor, když před lakováním probrousíš plnič na plast, probroušený místa před lakováním fouknout ještě leptadlem, pak vše drží jak má ;-)... Citovat
Free-style Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 SWEDA: Luxusni interier na fotece. Ci je to prace? Citovat
Jacobsoon Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 vypada to na profesionalni parci Citovat
Guest Meky Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 jaky plnic byste doporucily ?? Citovat
309GT Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Nejlépe na plasty,seženeš ho v běžně jako normální plnič Ale když dáš obyčejnej tak to asi neudělá taky nic,nebo mě to teda nic neudělalo Citovat
Bronak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Tak jsem konečně nalakoval plasty a instaloval do pežútka. Plasty jsou nastříkané na bílo vypadá to pěkně později dám fotky .. Brousilo se to pod vodou , pak plnič, základ na plasty , lak, a končný bezbarvý lak ... Citovat
orbin.1988 Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Mám jeden dotaz: chtěl jsem natírat taky plasty atd. Zkrátka interiér. A doporučili mi přímo barvu jako základovku a pak barvu hned na natírání. Co je to ten plnič? Citovat
Bronak Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Plnič se stříká před lakováním .. po opravení kytem . zakrije všechny škrábance Citovat
Bronak Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Tak středové plasty nalakovány tady je foto . Jenom mi to tam ruší červené hodiny nevíte někdo jak je hodit do modra ? [upravil dne 29/11/09 Bronak] Citovat
swedak Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: Free-style SWEDA: Luxusni interier na fotece. Ci je to prace? Všechna nevděčná práce je moje , což je broušení, leptadlo, stříkací kit, plnič, barva, vše v garáži, pak kámoš - airbrush, pak zas v garáži zalakováno čirym lakem . Ps: čalounění je samo profi práce čalouníka, to bych vážně nezvládl . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.