Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja jsem mel lakovanej interier, plasty odmastit, ja jsem je jeste vzal velice jemnym smirglem a pak zaklad, barvu a lak. Mezi kazdou vrstvou jsem to nechal poradne zaschnout. Drzelo to v lete v zime, akorat na jednom asi z 5 plastu se to na jednom ohybu trochu olouplo, ale nic velkleho, na prvni ani druhy pohled si toho clovek nevsiml. Hodne zalezi na technice lakovani a schnuti. Hlavne nedavat velke vzrstvy barvy ci laku, raci 10 malych vrstev nez 1 velkou. Jo a jeste pred kazdou dalsi vrstvou jsem to ocistil od neprichycene barvy a prachu.

Odesláno

Můj postup, když je to hodně vroubkovaný a chceš to mít hladký, brousit jak hovado :), leptadlo na plasty, stříkací kit, plnič, pak jaký koliv autolak. Když je to hladký jen brousit, leptadlo, plnič, autolak. Pozor, když před lakováním probrousíš plnič na plast, probroušený místa před lakováním fouknout ještě leptadlem, pak vše drží jak má ;-)...

post-0-14109610700327_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nejlépe na plasty,seženeš ho v běžně jako normální plnič;) Ale když dáš obyčejnej tak to asi neudělá taky nic,nebo mě to teda nic neudělalo

Odesláno

Tak jsem konečně nalakoval plasty a instaloval do pežútka. Plasty jsou nastříkané na bílo vypadá to pěkně později dám fotky .. Brousilo se to pod vodou , pak plnič, základ na plasty , lak, a končný bezbarvý lak ...

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

SWEDA: Luxusni interier na fotece. Ci je to prace?

Všechna nevděčná práce je moje ;), což je broušení, leptadlo, stříkací kit, plnič, barva, vše v garáži, pak kámoš - airbrush, pak zas v garáži zalakováno čirym lakem ;) . Ps: čalounění je samo profi práce čalouníka, to bych vážně nezvládl :papa .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...