Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny poradí mi někdo s motorem? Kluk si asi před třemi měsíci koupil Opla Tigru vše bylo normální až dneska jel a najednou mu auto škublo a motor vypnul a už nešel nastartovat a kontrolka poruchy motoru se rozsvítila, může mi někdo poradit jak na to ???

Odesláno

no ptal jsem se už a říkal jsem jim, že se klukovi rozsvítila porucha motoru a tak mi říkali, že to určitě rozvoďák není, že to bude chyba někde v motoru

Odesláno

nebo bych zkusil ttc .......tady odkaz jiank by to mohlo bejt cokoly od jednotky po rozvody...... zašel bych na diagnostiku...... může to bejt i nějaká prkotina, třeba čidlo otáček..... to se stalo mě, ale auto předtím neškublo, ale projel sem díro a ono bylo špatně uchycený:mad:

Odesláno

A rozvoďák je kde? Na motoru ;) Proč by se nerozsvítila? Je tam \"nesoulad čidel\" (ofic. chybová hláška) a púravdu to vypadá na ty rozvody. Nejjednodušší rozdělat kryt a podívat se. I když ale když jsem viděl ten motorovej prostor :blicismajlik - zlatý HDi ve 406, královsky místa oproti Tigře :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...