wess1 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Zdravím všechny poradí mi někdo s motorem? Kluk si asi před třemi měsíci koupil Opla Tigru vše bylo normální až dneska jel a najednou mu auto škublo a motor vypnul a už nešel nastartovat a kontrolka poruchy motoru se rozsvítila, může mi někdo poradit jak na to ??? Citovat
wess1 Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 no ptal jsem se už a říkal jsem jim, že se klukovi rozsvítila porucha motoru a tak mi říkali, že to určitě rozvoďák není, že to bude chyba někde v motoru Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 nebo bych zkusil ttc .......tady odkaz jiank by to mohlo bejt cokoly od jednotky po rozvody...... zašel bych na diagnostiku...... může to bejt i nějaká prkotina, třeba čidlo otáček..... to se stalo mě, ale auto předtím neškublo, ale projel sem díro a ono bylo špatně uchycený Citovat
MatrixChose Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 A rozvoďák je kde? Na motoru Proč by se nerozsvítila? Je tam \"nesoulad čidel\" (ofic. chybová hláška) a púravdu to vypadá na ty rozvody. Nejjednodušší rozdělat kryt a podívat se. I když ale když jsem viděl ten motorovej prostor - zlatý HDi ve 406, královsky místa oproti Tigře Citovat
wess1 Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 jo na ty rozvody se taky chystám, abych to vyloučil před tou diagnostikou. Citovat
jara1 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 čidlo otaček je vidět od pravého kola na řemenici motoru dost časta zavada na oplu Citovat
wess1 Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 tak se mi nakonec potvrdily ty rozvody je prasklej řemen, každopádně dík všem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.