Alexandr.Dvorak Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Ahoj, mám peugeot 405 sr, motor 1.6 , benzín rok výroby 1992. A sháním přední nápravnici. Zatím se mi podařilo jen sehnat nápravnici z 405, která má sílu motoru 1.9 . Je v tom nějaký problém, nebo se dá použít? Díky moc za radu, jsem lajk a zkušenosti zatím zbírám.. [upravil dne 26/10/09 Alexandr.Dvorak] Citovat
Alexandr.Dvorak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Případně nevíte prosím někdo o místu kolo Pardubic, kde sehnat náhradní díly? Díky. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Nevím to přesně, ale ta nápravnice by měla být stejná pro normální 405ky. Hlavně výměna bude možná i docela lehká, že se sundá jen nápravnice, pokud si to dobře pamatuji. Přehází se ramena a bude. Citovat
Dundee Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Nápravnice jde dolů i s řízením a je k ní chycený spodní silentblok motoru. A jak psal Marcel, nápravnice jsou záměnné Citovat
xmichaelox Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 napravnicu som uz raz menil, drzia ju styri silne sroby, ktore idu celkom v poho dole, ak to nemas nejak obzvlast prehrdzavene, potom ten jeden silentblok motora a z kazdej strany treba povytiahnut silentbloky ramena, takze ti mozno cvrkne trosku oleja z prevodovky, je lepsie si dat na to bacha, az neprides zbytocne o olej. Inak riadenie netreba zhadzovat, staci povolit tie (asi dva) sroby v strede napravnice, co su od spodu a riadenie zostane vysiet . A este som povoloval aj tycky stabilizatora, sa mi tak zda.... Ak to budes robit na zemi, tak dakujem pekne, ja som sa do toho raz pustil o siestej vecer a kym som vsetko krvopotne popovoloval a nahodil (a hlavne napasoval diery) naspat, tak bolo sedem rano Prajem prijemnu zabavu a hlavne po vymene nezabudni na geometriu . inak by bolo vhodne, ked sa uz ta geometria bude robit, vymenit aj ulozenie tlmicov, ak to este nebolo menene , uvidis, ako sa ti potom bude lahko krutit volantom, mna to ulozenie stalo 51€ na obe strany a tri hodky prace Citovat
Alexandr.Dvorak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Díky moc za info... Snad to bude vše v pořádku... Citovat
johny911 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 na1.6 mam skoro veškere dily kdybys potřeboval tak jsem z Frydku Misku tak pisni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.