Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám peugeot 405 sr, motor 1.6 , benzín rok výroby 1992. A sháním přední nápravnici. Zatím se mi podařilo jen sehnat nápravnici z 405, která má sílu motoru 1.9 . Je v tom nějaký problém, nebo se dá použít? Díky moc za radu, jsem lajk a zkušenosti zatím zbírám..

[upravil dne 26/10/09 Alexandr.Dvorak]

Odesláno

Nevím to přesně, ale ta nápravnice by měla být stejná pro normální 405ky.

Hlavně výměna bude možná i docela lehká, že se sundá jen nápravnice, pokud si to dobře pamatuji. Přehází se ramena a bude.

Odesláno

napravnicu som uz raz menil, drzia ju styri silne sroby, ktore idu celkom v poho dole, ak to nemas nejak obzvlast prehrdzavene, potom ten jeden silentblok motora a z kazdej strany treba povytiahnut silentbloky ramena, takze ti mozno cvrkne trosku oleja z prevodovky, je lepsie si dat na to bacha, az neprides zbytocne o olej. Inak riadenie netreba zhadzovat, staci povolit tie (asi dva) sroby v strede napravnice, co su od spodu a riadenie zostane vysiet . A este som povoloval aj tycky stabilizatora, sa mi tak zda....

Ak to budes robit na zemi, tak dakujem pekne, ja som sa do toho raz pustil o siestej vecer a kym som vsetko krvopotne popovoloval a nahodil (a hlavne napasoval diery) naspat, tak bolo sedem rano :cool:

Prajem prijemnu zabavu a hlavne po vymene nezabudni na geometriu :super . inak by bolo vhodne, ked sa uz ta geometria bude robit, vymenit aj ulozenie tlmicov, ak to este nebolo menene , uvidis, ako sa ti potom bude lahko krutit volantom, mna to ulozenie stalo 51€ na obe strany a tri hodky prace :papa

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...