Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

tak doma jedu až se ze mě kouří :D

už čalouním tapeci... 2hodiny práce a jeden je skoro hotovej :D piplačka jak blázen, ale sám se dívím jak se to zdařilo... zítra dodělám druhej a stropnici... příští týden bych měl začít dělat na zástavbě, takže se to zase snad trochu posune

post-24705-14109624570287_thumb.jpg

Odesláno

vzpěry kapoty už mám taky připravené, tak je snad zítra přimontuju... už mám skoro rozebranej motor z té co jsem přivezl, takže čistím díly co budu přehazovat na svoje, tak to snad všechno nějak dopadne a stihnu to všechno za krátkou dobu poskládat... jinak proč volím zlatou ?

protože bude motor i hudba ve stylu Iron Man, tudíš, červená, zlatá, chrom a černá... tak se to snad povede ;)

post-24705-14109624571242_thumb.jpg

Odesláno

no na Iron Mana jsem byl ulítlej už jako malej z komiksu :D v hlavě tenhle nápad mám od začátku co jsem to koupil, ale čas a peníze jsou strašná brzda... jinak Tome ty tapeci, to je něco strašnýho :D horkovzduška v jedný ruce, druhou rukou vyšponovávat... strašný...jako zatím to je pěkný, uvidím co to udělá na autě... teď musím nechat pozlatit víko, pochromovat a počernit svody...no mám toho zase moc...už vidím jak to zase na celý léto rozeberu a vyrazím až na konopáč v září :D

Johne kdy je ten výroční ? skočilo mi to na FB, ale nijak jsem to neštudoval... pokud bude auto v kupě a schopný provozu, tak bych dorazil

Odesláno

jinak tapece mě čekaj ještě u bratra.... pokud se mi to nějak povede a nenasere mě to :D pokud jo, tak to vezu někam očalounit a je to... tohle mám jen tak provizorium...nejsou peníze na pošití celýho introše...

Odesláno

tak jsem z těch aut na pokraji psychického zhroucení :D ani spát už nemůžu :D náplň práce mám od 7:00 do 14:30 práce, pak necelý 2hodky fitko, pak se hned vrhám na S16ctky :D tohle tempo držím už třetí tejden a pokud neskolabuju, tak z té mojí bude jednou moc pěkné auto :D doma mám tisíce dílu připravených na přehození a pořád na to tak nějak nejní čas a spoustu toho přibývá... no hruza, co vám budu povídat... dneska jsem vráti opravnou sadu na brzdiče, protože jsem zjistil že jsme objednali novou, takže jedu zítra ráno snad už pro tu správnou, taže dám do kupy tu nápravu, už mám nalakovaný vrtule a dalších 100 věcí... jen ten čas a ty nervy mě chybějí

post-24705-14109624593943_thumb.jpg

Odesláno

jedna číhací ;) jinak vrtule jsou před lakem, ta zlatá je fakt pěkná na živo hezčí než na foto... doufám, že příští týden vyjde to zlacení a chromování dílu do motoru a pak to může vypuknout ;)

post-24705-14109624594369_thumb.jpg

Odesláno

tak kožené tapece už jsou na autě :) hrozná práce to dát pak do kupy bez svářečky na plast...

dodělal jsi i uchty na nové tapece který tam předtim nebyli, takže už je to všechno jak má být

post-24705-14109624601353_thumb.jpg

[upravil dne 26/5/12 19:52 od Mizlerek007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...