Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

podvozek je připraven v dílně :) v zadu jsou tuhostně stavitelný KONI a do předu jde od Ganzera Ta-technix... No Honzo do 14dnů bych moc rád jezdil, ale uvidíme... ted na tom dělám jen o víkendu... kdybych uměl kytovat a stříkat už to mám hotove :D ted jsem kompletně vyčistil interier a pokud se v tejdnu k něčemu dostanu, tak ho poskládám... ted mi kytujou nárazníky, tak az budou hotový auto se nastříka a už to pujde jak po masle

Odesláno

Myslim že to nejhorší máš za sebou ;) Shánění dílů a zahlazování je to nejhorší většinou.Ale je to i o štěstí...Ale bude to mazec,hodil bych to na kola co má Čakom a dolů a bude to pecka jak sviň,viz Hugo Boss a jeho žlutá 306 Mat...

Odesláno

jo jo koukal jsem na to taky... ale právě mám strach z toho abych nedodělal blatníky ... přece jen ty 17\" jsou už na pohled velký a ty naše cesty tomu ani za mák nepomůžou... no uvidíme... ani těmi 16\" nepohrdnu když se mi podařej sehnat...

Odesláno

Kuba (asi neznáš,Marty jo) měl 17\" a v pohodě,záleží na designu kol a na snížení zadní nápravy. V odkazu to asi bude foto jen na avataru,vlákno je tak rok starý....

Odesláno
:D no teď mi volal Marty tak jsem sním probral pár věciček :) a čekám až si na mě udělá čas aby jsme dodělali zadní světla a odskok... na kola se velice těším, mnohé sice zklamu, ale mám znich velikánskou radost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...